Αρχική Τελευταία Νέα Ένας Γολγοθάς το Εκλογοδικείο Λεμεσού – Συνεχίζονται σήμερα οι καταθέσεις μαρτύρων

Ένας Γολγοθάς το Εκλογοδικείο Λεμεσού – Συνεχίζονται σήμερα οι καταθέσεις μαρτύρων

Συνεχίζονται σήμερα ενώπιον του Εκλογοδικείου στη Λεμεσό οι καταθέσεις μαρτύρων, που κλήθηκαν από τη Νομική Υπηρεσία στο πλαίσιο εξέτασης της εκλογικής αίτησης για επανακαταμέτρηση των ψήφων των δημοτικών εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου 2016, στο Δήμο Λεμεσού.

Στην προηγούμενη δικάσιμο τη δική τους μαρτυρία γύρω από την εκλογική διαδικασία, έδωσαν τρεις προεδρεύοντες σε εκλογικά τμήματα στο Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Λύκειο Αγίου Νικολάου και στο Θέκλειο Γυμνάσιο.

Και οι τρεις  ανέφεραν ενώπιον του Εκλογοδικείου, πως η εκλογική διαδικασία είχε διεξαχθεί ομαλά και δεν υπήρξαν ενστάσεις ως προς τον χειρισμό των αμφισβητούμενων ψηφοδελτίων. 

Συνολικά 11 μάρτυρες θα  καταθέσουν από πλευράς των καθ` ων η αίτηση, καθώς και εκπρόσωπος της Κεντρικής Υπηρεσίας Εκλογών.  

Μετά από συνεννόηση με τις δυο πλευρές, επόμενες δικάσιμοι, πλην της σημερινής, έχουν οριστεί η  25η και η 28η Σεπτεμβρίου, ως επίσης και η 4η και 6η Οκτωβρίου. Όλες οι ακροάσεις αρχίζουν στις 10.30, ενώ η τελική απόφαση του Εκλογοδικείου αναμένεται να εκδοθεί προς το τέλος Οκτωβρίου.