Αρχική Τεχνολογία Έξυπνα γυαλιά ετοιμάζει η Samsung, τo Samsung Ahead

Έξυπνα γυαλιά ετοιμάζει η Samsung, τo Samsung Ahead

H Samsung φαίνεται πως θέλει να καλύψει το κενό που έχει αφήσει το Google Glass, με την παρουσίαση του Samsung Ahead. 

To Samsung Ahead έχει κατοχυρωθεί ως εμπορική ονομασία από την κορεάτικη εταιρεία και οι περισσότερες πληροφορίες που έχουν εμφανιστεί για αυτό στο Διαδίκτυο συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα προϊόν ανταγωνιστικό του Google Glass που δεν θα αργήσει να κάνει την επίσημη πρώτη του στην παγκόσμια αγορά.

Η Samsung στην κατοχύρωση της εμπορικής ονομασίας Samsung Ahead, περιγράφει το τελικό προϊόν ως μία συσκευή σαν “κράνος, που μπορεί να φορεθεί και προσφέρει τη λειτουργικότητα ενός υπολογιστή”… δεν γίνεται πιο ξεκάθαρη περιγραφή από την παραπάνω για να πειστεί κανείς ότι η Samsung ετοιμάζει τη δική της πρόταση, ως εναλλακτική του Google Glass.

Στο σημείο αυτό δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες που να αφορούν στα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής που φέρεται να ετοιμάζει η Samsung. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, επομένως είναι δεδομένο ότι τα άμεσα σχέδια της Samsung είναι να παρουσιάσει ένα μοντέλο έξυπνων γυαλιών.

Σχετική φημολογία για ανάλογα σχέδια από τη Samsung είχαν εμφανιστεί και στο παρελθόν, επομένως δεν αποκλείεται να βρισκόμαστε κοντά σε μία παρουσίαση ενός τελικού προϊόντος.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…