Αρχική Τελευταία Νέα Ανακοίνωση-απάντηση του Δήμου Λεμεσού σε δημοσίευμα του Λεμεσός Sports της 31ης Οκτωβρίου

Ανακοίνωση-απάντηση του Δήμου Λεμεσού σε δημοσίευμα του Λεμεσός Sports της 31ης Οκτωβρίου

Δημοσίευμα με ημερομηνία 31/10/16 στην ηλεκτρονική εφημερίδα Λεμεσός Sports.

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και συγκεκριμένα σε άρθρο που δημοσιεύτηκε μετά τη λήξη του αγώνα δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπου ασκήθηκε κριτική για λάθη και παραλήψεις που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του ο Δήμος ενημερώνει για τα εξής: –

Έχοντας υπόψη τον σταθερό μας στόχο για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας θέλουμε να διαβεβαιώσουμε πως έχουμε λάβει σοβαρά υπόψη τα όσα αναγράφονται στο άρθρο και στόχος μας είναι να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.

Επιθυμούμε ταυτόχρονα να αναφέρουμε τα πιο κάτω σε μια προσπάθεια να εξηγήσουμε γιατί παρουσιάστηκαν αυτές οι αδυναμίες.

• Η καθυστέρηση στην έναρξη των απονομών που παρατηρήθηκε οφειλόταν κυρίως στην παράταση των εγγραφών αφού υπήρξε αθρόα προσέλευση αθλητών (εγγραφές γίνονταν μέχρι τις 4.00 μ.μ. ώρα έναρξης του αγώνα)

• Για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια διοργάνωσης του Αγώνα Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου εφαρμόστηκε στον αγώνα ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αλλά δυστυχώς στο λογισμικό της δεν υπήρχε πρόβλεψη για εξειδικευμένες κατηγορίες στα ομαδικά όπως σχολεία – γυμναστήρια. Λήφθηκε όμως πρόνοια για τη νέα διοργάνωση.

• Η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα για το οποίο ο Δήμος δεν έχει καμία ευθύνη.

Τα ΛΕΜΕΣΙΑ είναι μοναδική στο είδος της εκδήλωση στην Κύπρο που διοργανώνεται εξ ολοκλήρου από το Δήμο Λεμεσού με τη συμμετοχή αρκετών εθελοντών και οι όποιες παραλείψεις παρακαλούμε να αντιμετωπίζονται με επιείκεια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Απολογούμαστε στους αθλητές για όποια προβλήματα μπορεί να έχουν δημιουργηθεί και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να τα ελαχιστοποιήσουμε με την επόμενη διοργάνωση….