Αρχική Τελευταία Νέα Αποκαλυπτήρια της προτομής του μεγάλου Λιβάνιου φιλόσοφου, συγγραφέας και διανοητή Khalil Gibran...

Αποκαλυπτήρια της προτομής του μεγάλου Λιβάνιου φιλόσοφου, συγγραφέας και διανοητή Khalil Gibran Khalil

Ο Δήμος Λεμεσού και η Πρεσβεία του Λιβάνου στην Κύπρο σας προσκαλούν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του μεγάλου Λιβάνιου φιλόσοφου, συγγραφέας και διανοητή Khalil Gibran Khalil, η οποία θα λάβει χώρα σήμερα Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6.30 μ.μ. στον μικρό χώρο πρασίνου που βρίσκεται στη λεωφόρο Μακαρίου Γ’ στη νότια πλευρά του κτιρίου Maximos Plaza.

Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσουν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών και Αποδήμων της Δημοκρατίας του Λιβάνου κ. Gebran Bassil. Το έργο υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Πρέσβη του Λιβάνου στην Κύπρο, κ. Youssef Sadaka, σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού και με τη συμβολή της Λιβανικής Κοινότητας στην Κύπρο.

Μνημεία προς τιμήν του Khalil Gibran Khalil υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη ενώ το όνομα του έχει δοθεί σε δρόμους και πλατείες, στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στον Καναδά και στη Λατινική Αμερική….