Αρχική Φούρπος Απόφαση που δεν αρμόζει σε Ομόνοια

Απόφαση που δεν αρμόζει σε Ομόνοια

Αγαπητέ Κώστα, μας προβληματίζει ιδιαίτερα η τοποθέτηση σου και η παρέμβαση σου σε ένα ποστ το οποίο κατακρίνει μια λανθασμένη απόφαση ενός Λευκωσιάτικου σωματείου σε ένα δίκαιο αίτημα ενός Λεμεσιανού σωματείου.

Χάνοντας την ουσία, πιθανότατα εσκεμμένα, του συγκεκριμένου ποστ, μας κατευθύνεις σε πολιτικό κια κομματικό διάλογο, δίνοντας μας μάλιστα και χαρακτηρισμούς, κάνοντας μας δυστυχώς να πιστέψουμε ότι είτε δεν μας διαβάζεις, είτε ότι σκόπιμα θέλεις να μεταφέρεις την ουσία του ποστ αυτού σε άλλο θέμα και επίπεδο.

Αναφέρεσε σε ένα ευαίσθητο θέμα, το θέμα του ακτινοθεραπευτικού και όχι όπως εσυ το λες ογκολογικού, ογκολογικό τμήμα υπάρχει στο νοσοκομείο Λεμεσού, ίσως το γνωρίζεις και δεν θέλεις να το αναφέρεις ή επίτηδες παραπλανείς, και λες ότι δεν έχουμε αναφερθεί στο θέμα.

Φίλε, κι΄εδώ μας αδικείς, θελημένα ή μη, γιατί επανηλλειμένα έχουμε τοποθετηθεί για το ακτινοθεραπευτικό στη Λεμεσό. Και πάλι όμως αναφέρεσε με προπαγάνδα και μύθευμα περί τετραόροφου ογκολογικού στη Λευκωσία. Με ψέματα δεν προχωρά ο τόπος φίλε μου.

Το ογκολογικό τμήμα στο νοσοκομείο Λευκωσίας είναι ένας θάλαμος με περίπου δέκα κρεβάτια φίλε. Στην Λεμεσό έχει λίγα περισσότερα. Και δυστυχώς σου το λέμε γιατί εκεί χάσαμε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο πρόσφατα και το ξέρουμε από πρώτο χέρι.

Όσον αφορά για το ακτινοθεραπευτικό της Λευκωσίας, απλά θα αξιοποιηθεί χώρος στο υπόγειο του νοσοκομείου. Και εμείς λέμε καλά κάνουν. Γιατί δεν θα μπούμε στην λογική ότι ο Λεμεσιανός καρκινοπαθής είναι καλός και ο Λευκωσιάτης όχι.

Αυτό που βέβαια επανηλλειμένα ζητήσαμε και θα ζητούμε, είναι ακτινοθεραπευτικό και στην Λεμεσό. Χωρίς να θέτουμε ποτέ διλλήματα, ή στην Λεμεσό ή στην Λευκωσία. Δεν συνάδει κάτι τέτοιο με τον πολιτισμό ενός Λεμεσιανού αλλά ούτε και με τον πόνο του κάθε ασθενή ανεξάρτητα από την πόλη καταγωγής του.

Τέλος η επιμονή σου για το ότι υπάρχουν πολλοί Λεμεσιανοί ομονοιάτες, μας προβληματίζει κι΄αυτή, μιας και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την εμμονή σου να υποστηρίζεις κάτι που δεν μπορεί να αποδειχθεί αλλά και για το οποίο θα θεωρούσαμε πιο λογικό να συμφωνείς μαζί μας, σαν Αελίστας και Λεμεσιανός….