Αρχική Λεμέσιος Ατυχέστατη η δήλωση σου κύριε Γαβριηλίδη

Ατυχέστατη η δήλωση σου κύριε Γαβριηλίδη

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο δήμαρχος Γερμασόγειας νοιώθει εξοργισμένος με την στάση του κράτους να μην αναλαμβάνει την υποχρέωση του για τοπιοτέχνηση του κόμβου Γερμασόγειας, ο οποίος είναι ουσιαστικά και το όριο εισόδου όσων έρχονται από την υπόλοιπη Κύπρο στη Λεμεσό.

Τόσα λεφτά δόθησαν για τοπιοτεχνήσεις ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαικής Ένωσης, στην πρωτεύουσα. Πως είναι δυνατόν να μην λαμβάνεται υπόψην και να μην είναι μέσα στον σχεδιασμό αυτό κι΄ο κόμβος της Γερμασόγειας. Μιλάμε για καμμιά τρακοσαριά χιλιάδες ευρώ.

Βεβαίως και η προτροπή του κράτους και των υπηρεσιών του, προς τον δημάρχο Γερμασόγειας για να ζητήσει ελεημοσύνη από τα φυτώρια τα οποία λειτουργούν πέριξ του κόμβου, θα με έβγαζαν κι΄εμένα έξω από τα ρούχα μου. Όμως η σημερινή δήλωση του δημάρχου στο ΚΑΝΑΛΙ 6, ήταν ατυχέστατη.

Γιατί εκεί που έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου κύριε Γαβριήλιδη, δεν μπορείς να λες, “του φίλου μου του Ανδρέα Χρίστου του έδωσαν να κάμει τον κόμβο του και εγώ είμαι ο φτωχός συγγενής”. Είτε κόμβος Γερμασόγειας, είτε κόμβος Τσιρείου, είναι και τα δυο Λεμεσός.

Και η μάχη για την Λεμεσό μας πρέπει να δίνεται μαζικά και ομαδικά. Και οι κόμβοι δεν είναι προσωπικά δικοί σας, εσάς των δημάρχων. Είναι της Λεμεσού μας κύριε Γαβριήλιδη και αντί να το παίρνετε εκεί που το πήρατε, θα έπρεπε να μας ενεργοποιήσετε όλους, απέναντι σ΄αυτούς που φταίνε πραγματικά.

ο ΛΕΜΕΣ ιος …