Αρχική BusinessNews Για όγδοη φορά στην “Λεμεσιανή” Remedica το βραβείο εξαγωγών

Για όγδοη φορά στην “Λεμεσιανή” Remedica το βραβείο εξαγωγών

Στις 26 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή απονομής του Βραβείου Εξαγωγών 2014, όπου βραβεύτηκε η Remedica για 8η φορά.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συγχάρηκε τους βραβευθέντες επισήμανε  ότι «τα Βραβεία Εξαγωγών αποκτούν κατά την άποψή μου ακόμα μεγαλύτερη σημασία, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την απαρχή μιας νέας αναπτυξιακής πορείας για την Κύπρο, σε μια κρίσιμη καμπή των προσπαθειών μας για ανάκαμψη της οικονομίας και εκσυγχρονισμό του κράτους μας.  την σημαντικότητα της Κύπρου σαν ένα καλά εδραιωμένο περιφερειακό επιχειρηματικό κέντρο».

Το βραβείο παράλαβε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Συγκροτήματος Remedica κύριος Χαράλαμπος Παττίχης από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στην τελετή παραβρεθήκαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Φειδίας Πηλείδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Επιλογής του Βραβείου Παναγιώτης Λοΐζίδης, Βουλευτές, Πρέσβεις διαφόρων χωρών αλλά και αρκετοί επιχειρηματίες.

Στη συνέχεια οι βραβευθέντες παρακάθησαν σε επίσημο γεύμα στο Προεδρικό μέγαρο….