Αρχική ΑΕΛ Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες και τους τρόπους αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας της...

Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες και τους τρόπους αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ

Αναλυτικά πιο κάτω οι κατηγορίες και οι τρόποι αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ. 

Α) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ V.I.P1000€-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Κυπέλου (Εκτός Τελικού).-Όλοι οι φιλικοί αγώνες της ομάδας εντός έδρας.-10% Έκπτωση από το AEL OFFICIAL SHOP σε είδη ρουχισμού.-Δωρεάν εισιτήριο στους εκτός έδρας αγώνες.-Δωρεάν Χώρος στάθμευσης σε περιφραγμένο χώρο.-Δωρεάν Σνακ και ποτό στην αίθουσα επισήμων της Ανατολικής Κερκίδας.

Β) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LION300€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ(255€ ΜΕΧΡΙ 31/05 ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ -15%)

220€ΜΑΘΗΤΙΚΟ(185€ ΜΕΧΡΙ 31/05 ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ -15%)

100€ ΠΑΙΔΙΚΟ(85€ ΜΕΧΡΙ 31/05 ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ -15%)

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Κυπέλου (Εκτός Ημιτελικού-Τελικού).-Ένας φιλικός αγώνας της ομάδας εντός έδρας.-Αριθμημένη θέση στο κέντρο της Ανατολικής Κερκίδας.-10% Έκπτωση από το AEL OFFICIAL SHOP σε είδη ρουχισμού.-Δωρεάν Χώρος στάθμευσης σε περιφραγμένο χώρο.

Γ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ GATE 3200€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ(170€ ΜΕΧΡΙ 31/05 ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ -15%)

125€ ΜΑΘΗΤΙΚΟ(105€ ΜΕΧΡΙ 31/05 ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ -15%)-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.-Ένας φιλικός αγώνας της ομάδας εντός έδρας.-10% Έκπτωση από το AEL OFFICIAL SHOP σε είδη ρουχισμού.

20€ ΠΑΙΔΙΚΟ-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Κυπέλου (εκτός Τελικού).-Όλοι οι εντός έδρας φιλικοί αγώνες.

Δ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ GATE 3 ΣΥΦΑΕΛ*130€ (ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΦΑΕΛ)-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.-Ένας φιλικός αγώνας της ομάδας εντός έδρας.-10% Έκπτωση από το AEL OFFICIAL SHOP σε είδη ρουχισμού.

*ΥΠΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΦΑΕΛΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

*ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ (ΕΞΟΦΛΗΣΗ) ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΏΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Β’ & Γ’ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31 ΜΑΙΟΥ 2016 ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΌΜΕΝΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥΣ.

*ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016-17ΘΑ ΕΙΝΑΙ 15€ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ 12€ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ.

*AΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ‘’Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ’’ με κόστος 10€ ετησίως.

*ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ (FAMILY) ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ,ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ,Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΈΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Β’ & Γ’ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 10%.Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δύο κηδεμόνων ή μονογονιού με τα τέκνα τους. Τα πακέτα οικογενειακών εισιτηρίων δεν θα πωλούνται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά του απαιτείται φυσική παρουσία στα γραφεία της ΑΕΛ και θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

*ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 30%.Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τους Συνταξιούχους και Ανέργους .Το συγκεκριμένα εισιτήρια δεν θα πωλούνται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά τους απαιτείται φυσική παρουσία στα γραφεία της ΑΕΛ και θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση δικαιολογητικών.

*ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 10%.Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τους Στρατιώτες και Φοιτητές .Τα συγκεκριμένα εισιτήρια δεν θα πωλούνται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά τους απαιτείται φυσική παρουσία στα γραφεία της ΑΕΛ και θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση δικαιολογητικών.

*ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% (ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ).Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τα μέλη του Σωματείου .Το συγκεκριμένα εισιτήρια δεν θα πωλούνται μέσω διαδικτύου. Δίνεται η δυνατότητα στα μέλη του Σωματείου που δεν έχουν εκπληρωμένες τις ταμειακές τους υποχρεώσεις να τις εξοφλούν παράλληλα με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας ώστε να λαμβάνουν την έκπτωση του 10%.

*ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝΟι εκπτώσεις που προσφέρονται στις πιο πάνω κατηγορίες δεν αθροίζονται μεταξύ τους παρά μόνο με την έκπτωση (-15%) της αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας κατά την πρώτη περίοδο διάθεσης (Μέχρι 31/05/16).

* ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΑφορά την αγορά εισιτηρίων διαρκείας από μία εταιρεία. Τα εταιρικά εισιτήρια δεν θα πωλούνται μέσω διαδικτύου. Η αγορά τους συνοδεύεται απαραίτητα από την έκδοση τιμολογίου στο όνομα της εταιρίας και η πληρωμή του ποσού θα γίνεται απαραίτητα είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΑΕΛ είτε με εταιρική επιταγή.

*ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ (STANDING ORDER).Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής με πάγια εντολή (standing order) μέσω των τραπεζών ΚΥΠΡΟΥ και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μέχρι 4 δόσεις και με καταληκτική ημερομηνία αποπληρωμής του συνολικού ποσού του εισιτηρίου διαρκείας την 31/08/16.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥBENEFICIARY: ΑEL PODOSFAIRO DIMOSIA LTDACCOUNT NO:357005337777IBAN:CY580020019500003570053377SWIFT:BCYPCY2N

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ EΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣBENEFICIARY: ΑEL PODOSFAIRO LTDACCOUNT NO:241-01-466385-01IBAN:CY36 0050 0241 0002 4101 4663 8501SWIFT:HEBACY2N

*ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ VISA.

*ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΈΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΏΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΜΑΣ WALLABIES COURIERS ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

1η περίοδος (01.04.2016 ως 31.05.2016)Τη συγκεκριμένη περίοδο οι υφιστάμενοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας κατηγορίας LION θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την θέση που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητας τους , στα γραφεία της ΑΕΛ. Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητας τους.Την πρώτη περίοδο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ η έκπτωση του -15%.

2η περίοδος (01.06.2016 –31.08.2016)Από τις 01.06.2016 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο. Την δεύτερη περίοδο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ η έκπτωση του -15%.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣΚατά την πρώτη περίοδο διάθεσης οι κάτοχοι που επιθυμούν να αλλάξουν θέση, θα μπορούν να επιλέξουν από τις θέσεις που δεν είχαν πουληθεί σαν διαρκείας την περίοδο 2015-2016. Κατά τη δεύτερη περίοδο διάθεσης εισιτηρίων ΔΕΝ θα γίνονται αλλαγές στις θέσεις.Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.Στις αγορές μέσω διαδικτύου δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.Οι εταιρίες που επιθυμούν έκδοση τιμολογίου θα πρέπει να ενημερώνουν σχετικά πριν την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας και να προσκομίσουν τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας προκειμένου να γίνει η τιμολόγηση.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΤηλέφωνο: 25734825 , 99383800 Φαξ: 25737540Ε-mail:[email protected]

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ-ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2016-17

Οι παρακάτω ειδικοί όροι ισχύουν για τα Εισιτήρια Διαρκείας της AEΛ για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017:

1. Αποδοχή Όρων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας της AΕΛ , αποδέχεστε ότι έχετε αναγνώσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους αυτούς, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, οι οποίοι θεωρούνται αναπόσπαστο τμήμα των παρόντων όρων.

2. Δικαιώματα Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας, ο κάτοχος δικαιούται την είσοδο στο Γήπεδο, που ορίζεται ως έδρα της ΑΕΛ, για την παρακολούθηση των Αγώνων του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Κύπρου , και των φιλικών αγώνων της ομάδας, κατά τη διάρκεια της Αγωνιστικής Περιόδου 2016 – 2017.

3. Απώλεια Εισιτηρίου Διαρκείας: Σε περίπτωση απώλειας ο κάτοχος του Εισιτηρίου Διαρκείας πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΑΕΛ , στο τηλέφωνο 25734824 .

4. Απαγόρευση μεταβίβασης ή παραχώρησης του Εισιτηρίου Διαρκείας: Το Εισιτήριο Διαρκείας είναι προσωπικό. Δεν παραχωρείται και δεν μεταβιβάζεται η χρήση του καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε άλλο πρόσωπο. Εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιείται από πρόσωπο άλλο από εκείνο, που αναγράφεται στο Εισιτήριο Διαρκείας, η ΑΕΛ θα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το Εισιτήριο και να απαγορεύσει την είσοδο του προσώπου, που το κατέχει, στο Γήπεδο.

5. Επιστροφή Εισιτηρίου Διαρκείας. Μετά την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας δεν επιτρέπεται η επιστροφή του Εισιτηρίου, ο μερικός ή ολικός συμψηφισμός, ή η επιστροφή χρημάτων.

6. Απαγόρευση ανταλλαγής, μεταπώλησης και εν γένει εμπορίας Εισιτηρίων Διαρκείας: Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των Εισιτηρίων Διαρκείας, καθώς και η προμήθεια τους για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση των Εισιτηρίων για πολιτικούς, εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προβολής (επί παραδείγματι ως βραβεία σε διαγωνισμούς), εκτός αν έχει δοθεί έγγραφη έγκριση από την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε ακύρωση των εν λόγω Εισιτηρίων.

7. Αναβολή – Ματαίωση και Διεξαγωγή του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών”: Σε περίπτωση αναβολής, ματαίωσης ή διεξαγωγής του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών” οποιουδήποτε Αγώνα, οι κάτοχοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα για αποζημίωση οποιασδήποτε μορφής.

8. Επιβολή τιμωρίας στην ΑΕΛ ή αλλαγή έδρας της ΑΕΛ.: Σε περίπτωση τιμωρίας για οιονδήποτε λόγο της έδρας της ΑΕΛ , ή σε κάθε περίπτωση αλλαγής του αγωνιστικού χώρου, που χρησιμοποιείται ως έδρα της ΑΕΛ ή για οποιονδήποτε λόγο, το Εισιτήριο Διαρκείας θα ισχύει για το Γήπεδο, που θα οριστεί ως έδρα της, και θα δίδεται προτεραιότητα στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας.

9. Ευθύνη της ΑΕΛ: Η ΑΕΛ δεν θα φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν αξιώσεις κατόχου Εισιτηρίου Διαρκείας προς αποζημίωση από ζημίες, απώλειες ή έξοδα που προκύπτουν λόγω ακύρωσης, αναβολής ή αλλαγής ώρας, ημερομηνία και τόπου διεξαγωγής του Αγώνα για οποιονδήποτε λόγο.10. Συμμετοχή σε επεισόδια – ανάρμοστη συμπεριφορά κατόχου: Σε περίπτωση συμμετοχής του κατόχου σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, που δεν συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και/ ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την ΑΕΛ , τους αθλητές της, η ΑΕΛ διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης του κατόχου από το Γήπεδο και/ή απαγόρευσης της εισόδου του σε αυτόν και/ή σε μελλοντικό/ους Αγώνα/ες και/ή ακύρωσης και απαγόρευσης της χρήσης της συγκεκριμένης Κάρτας Διαρκείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς καμία αποζημίωση.

11. Ευθύνη κατόχων: Οι κάτοχοι ευθύνονται έναντι της ΑΕΛ για οιαδήποτε υπαίτια πράξη ή παράλειψη τους, η οποία αντιβαίνει σε διάταξη νόμου ή παραβιάζει τους παρόντες Όρους, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά του κατόχου κατά τη διάρκεια του Αγώνα.

12. Μη συμμόρφωση με Όρους: Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του κατόχου με έναν από τους παραπάνω Όρους, καθώς και με τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, η ΑΕΛ. διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την Κάρτα Διαρκείας και να την ακυρώσει.

– See more at: http://www.kerkida.net/articles/a-katigoria/eidiseis/ael/167195-ta-panta-gia-ta-eisitiria-diarkeias#sthash.xdOQTS2i.dpuf…