Αρχική Τελευταία Νέα Δείχνει να προχωρά και το Del Mar, ανακοίνωσε συνεργασία με την ara...

Δείχνει να προχωρά και το Del Mar, ανακοίνωσε συνεργασία με την ara Design International

Το Limassol Del Mar, το νέο αναπτυξιακό έργο στην καρδιά της παραλιακής οδού της Λεμεσού, ανακοινώνει τη συνεργασία του με την ara Design International, η οποία αναλαμβάνει την εσωτερική διακόσμηση των κτηρίων Α και Β.

Η εταιρεία ara Design ιδρύθηκε το 1996 από τους Andre Avedian και Harry Gregory και έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των καινοτόμων ιδεών εμπνέοντας τον κόσμο της διακόσμησης, ενώ εξειδικεύεται στον διεθνή τομέα της φιλοξενίας.  O παγκοσμίου φήμης κολοσσός εστιάζεται στην ποιότητα και την εμπιστοσύνη, προκειμένου να παρέχει υπερσύγχρονες και λειτουργικές υπηρεσίες σε κορυφαίες εταιρείες διεθνώς.

Με γραφεία στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Άπω Ανατολή, η εταιρεία ara Design International έχει υπογράψει πολλά έργα διακόσμησης εσωτερικών χώρων σε περισσότερες από 30 χώρες, τα οποία περιλαμβάνουν ξενοδοχεία 5 αστέρων, όπως Marriot Paris και Hyatt Moscow το οποίο θα εγκαινιαστεί σύντομα, resort spas, boutique hotels, πολυτελή εστιατόρια και ιδιωτικές κατοικίες.

Το αναπτυξιακό έργο, Limassol Del Mar, προβάλλει αρχιτεκτονική πρωτοτυπία και κοσμοπολίτικη προσωπικότητα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει άμεση θέα στη θάλασσα σχεδόν από όλους τους χώρους ενώ οι μεγάλες βεράντες με τη γυάλινη πρόσοψη συνδέουν αρμονικά τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο. Αυτό θα αποτελέσει τη πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές της εταιρείας ara Design International, προκειμένου να εμφυσήσουν τη μαγεία και τη γοητεία του μεσογειακού στυλ σε κάθε διαμέρισμα.

Το Limassol Del Mar αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, 5αστερες υπηρεσίες καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια….