Αρχική Τελευταία Νέα Διαφωνεί με την μη βύθιση του δρόμου στη Πλατεία Συντάγματος ο νέος...

Διαφωνεί με την μη βύθιση του δρόμου στη Πλατεία Συντάγματος ο νέος δήμαρχος, οι προτεραιότητες του

Συμπεράσματα:

– Σίγουρα η βύθιση θα ήταν η καλύτερη λύση, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν θα υλοποιηθεί, τουλάχιστον όχι στο παρόν στάδιο. Ο δε νέος δήμαρχος άρχισε τα επικοινωνιακά παιχνίδια από πολύ νωρίς (πρέπει να έχει καλούς συμβούλους). Αυτό βέβαια δεν είναι και ο καλύτερος οιωνός για την πόλη μας, αν μάλιστα λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι προεκλογικά αποκάλεσε τα έργα στο ιστορικό κέντρο και τον παραλιακό “βιτρίνα” και όχι “πυρήνα” της πόλης. Εν πάσει περιπτώσει, θα τον κρίνουμε στο τέλος της 5ετίας. Απλώς να ξέρει ότι οι εποχές άλλαξαν και οι πρακτικές της δεκαετίας του ’60 δεν παιρνούν πλέον.

– Ο σχεδιασμός προβλέπει 4 λωρίδες, Lemesos (2 σε κάθε κατεύθυνση). Το ότι εσύ δεν καταλαβαίνεις στο παρόν στάδιο πώς θα υλοποιηθεί το σχέδιο, δεν σημαίνει ότι θα γίνουν 2 λωρίδες (μία σε κάθε κατέυθυνση). Για να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω πώς θα γίνουν 4 λωρίδες σε κάποια συγκεκριμένα σημεία, αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση, ούτε σημαίνει ότι δεν θα γίνουν 4 λωρίδες.

– Αφού δεν θα γίνει βύθιση του δρόμου, ας γίνει τουλάχιστον γέφυρα που να ενώνει το ψαρολίμανο με την πλατεία του κάστρου. Καμιά άποψη πάνω σ’ αυτό νέε δήμαρχε; Ή δεν θα σπαταλήσεις καθόλου ενέργεια για τη βιτρίνα της πόλης;…