Αρχική Τελευταία Νέα Δυσφορία λόγω αυξημένης υγρασίας τις επόμενες 36 ώρες

Δυσφορία λόγω αυξημένης υγρασίας τις επόμενες 36 ώρες

Λόγο ασταθούς αέριας μάζας και εποχιακής χαμηλής πιέσης που επηρεάζουν την περιοχή, σε συνδυασμό με τον νοτιοδυτικο ανέμο, τα ποσοστά υγρασίας στην Λεμεσό αναμένεται να είναι πολύ αυξημένα τις επόμενες 36 ώρες( Πέμπτη, Πέμπτη βραδυ και Παρασκευή).

Σήμερα ο καιρός στην πολύ μας θα είναι κύριος αίθριος με πολύ αυξημένα ποσοστά υγρασίας. Κύριος τις πρωινές ώρες τοπικά πιθανό να εμφανιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Στα ορεινά, τις πρώτες απογευματινές ώρες, δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή η καταιγίδα. Το βραδυ τα ποσοστά υγρασίας θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο και αναμένεται να φτάσει το 98%.Σταδιακά αναμένεται να κάνει την εμφάνιση τις χαμηλή νέφωση και ομίχλη.

Την Παρασκευή τα ποσοστά υγρασίας θα είναι πολύ αυξημένα και θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη η ομίχλη η οποία θα διαλυθεί σταδιακά. Στα ορεινά η πιθανότητα μεμονωμένης βροχής η καταιγίδας κατά τις πρώτες απογευματινές ώρες συνεχίζεται.

Το θετικό είναι ότι η θερμοκρασία στην Λεμεσό δεν θα ξεπερνά τους 33-34 βαθμούς αλλα η αισθητή θα είναι πολύ πιο ψηλη. Το Σαββατοκύριακο σημειώνει σταδιακή πτώση η υγρασία αλλα η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο.

kitasweather.com…