Αρχική ΑΕΛ Είδε άσπρη μέρα με τον Μαύρου, η ΑΕΛ κέρδισε τον ΑΡΗ με...

Είδε άσπρη μέρα με τον Μαύρου, η ΑΕΛ κέρδισε τον ΑΡΗ με 1-0 με το γκολ του νεαρού

Με το τέρμα που σημείωσε στο 16’o Μαύρου η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον ΑΡΗ τον οποίο κέρδισε με 1-0. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στο Α’ μέρος ενώ στην επανάληψη η ΑΕΛ ήταν εξαφανισμένη. Από την άλλη ο ΑΡΗΣ είχε δοκάρι στο 11′ με τον Μπονιφέις, ωστόσο έκανε γενικά μια μέτρια εμφάνιση και δεν διεκδίκησε κάτι καλύτερο από την ήττα. Τραγική η διαιτησία ιδιαίτερα στην επανάληψη.

Χάβος:

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο κυριαρχήσαμε, βάλαμε το γκολ και από κει και πέρα λύθηκαν τα πόδια των παικτών. Στην επανάληψη κέρδισε μέτρα ο αντίπαλος και προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις. Εμένα δεν μού άρεσε που οπισθοχωρήσαμε. Εκτός από κάποιες προϋποθέσεις δεν κινδυνέψαμε όμως οι παίκτες δικαιολογούνται καθώς το άγχος ήταν πάρα πολύ. Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκαν και 6 Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Όσο περνά ο καιρός και γίνονται καλύτερα τα βαθμολογικά δεδομένα θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε περισσότερους».

Ναεγκόε:

«Συμφωνώ με τον συνάδελφο. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ΑΕΛ αν και εμείς είχαμε την πρώτη ευκαιρία με το δοκάρι. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και σίγουρα η ψυχολογία των παικτών δεν ήταν η ίδια. Κάναμε δυο αλλαγές στο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο μας ανήκε αλλά δυστυχώς δεν ισοφαρίσαμε. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί έχουμε ακόμα πέντε δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να είμαστε πιο άνετοι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη και καλή συνέχεια».

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:AΡΗΣ(Νεαγκόε): Νουρεντινόσκι, Θεοφίλου, Κύπρου, Μαραγκουδάκης, Ευσταθίου, Αουρέλιο (79’ Πούλπο), Χριστοφόρου, Ράντι, Παναγή (46’ Πρεντέσκου), Μπόνιφεϊς (46’ Γκούμπερατς), Μποργκ.

ΑΕΛ(Χάβος): Ντεγκρά, Ρομπέρ, Σιέλης, Κουταντέρ (90+2’ Κυριάκου), Μέσκα (65’ Βασιλείου), Μαύρου (71’ Σταύρου), Ελευθερίου, Αντράντε, Σοάρες, Σαρδινέρο, Αγκάνοβιτς….