Αρχική Λεμέσιος Ελαδκιάσαν σε Δήμε, αλλά πάλε τίποτε

Ελαδκιάσαν σε Δήμε, αλλά πάλε τίποτε

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Θα, θα, θα, θα! Θα συγυριστεί η πλατεία του κάστρου και οι γύρω περιοχές, θα γίνει στα σίγουρα αυτή την φορά γιατί θα έχουμε και την προεδρία της Ε.Ε., θα, θα, θα, πολλά. Και έργα λίγα Δήμε Λεμεσού.

Επογιατίσετε τζιε χαμέ μέχρι που θα βάζουν τα τραπεζούθκια, εγράψαν σας όμως τζιε πάλι και στο ίδιο έργο θεατές και ακόμη χειρότερα. Αλήθεια, είχατε πει για έναν επιστάτη, πως τον ονομάσατε.

Με επιστάτης, με προστάτης. Τα τραπεζούθκια και οι ταπέλες παντού, η ακαλαισθησία κυριαρχή, τζιε οι μοτορούες κόφκουν βόλτες σε πεζόδρομους και πλατείες, εντελώς ανενόχλητες.

Ένα πράμα θα ρωτήσω μόνο, γιατί για όλα τ΄άλλα το αποφάσισα ότι δεν θα πάρω απάντηση. Οι πλατείες, οι πεζόδρομοι και ειδικά η περιοχή του κάστρου, είναι απαγορευμένες περιοχές για τροχονόμους και αστυνομικούς;

Ελαδκιάσαν σε Δήμε αλλά πάλε τίποτε. Δεν ιδρώνει το αυτί σου. Οι μοτόρες εγεμώσαν το πλακόστρωτο λάδκια, από τον πεζόδρομο που ξεκινά που την Αγιά Νάπα, μέχρι και εκεί που είναι η έκθεση Ναυτίλος.

Εκάμαν τα μαύρα τζιε γέριμα, αλλά ο Δήμος, στον κόσμο του. Εμείς θα βάλουμε πάλε τις φωτογραφίες, αλλά άτε τζιε εβάλαμεν τες; Ο Δήμος θα τις βάλει πάλε τζιαμέ που τις βάλλει πάντα. Στο κάλαθο των αχρήστων.

Περαστικά μας Δήμαρχε…

ο ΛΕΜΕΣ ιος…