Αρχική Τελευταία Νέα Ενώπιον δικαστηρίου απολογία Δίπλαρου στις θυγατέρες Χριστόφια

Ενώπιον δικαστηρίου απολογία Δίπλαρου στις θυγατέρες Χριστόφια

  •  Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ απολογήθηκε στις θυγατέρες Χριστόφια
  • «Ψευδής, αναληθής και εσφαλμένη η δήλωση Δίπλαρου»
  • Μη υπαρκτό γεγονός ότι κόρη Χριστόφια έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό πριν το κούρεμα

Ψευδής, αναληθής, εντελώς ατεκμηρίωτη και εσφαλμένη είναι η αναφορά του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιου Δίπλαρου ότι «η κόρη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό πριν από το κούρεμα των καταθέσεων».
Για την πιο πάνω δήλωση καταχωρήθηκε αγωγή δυσφήμισης εκ μέρους της κας Χριστίνας Χριστόφια και Μαριάννας Χριστόφια, θυγατέρων του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.
Σε δήλωση που έγινε ενώπιον δικαστηρίου την 27.10.2017 ο κ. Δίπλαρος αποδέχθηκε ότι η επίμαχη δήλωσή του «ήταν ψευδής, αναληθής, εντελώς ατεκμηρίωτη και εσφαλμένη αφού δεν βασιζόταν σε υπαρκτά γεγονότα». Απολογούμενος δε, δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση ή σκοπό να θίξει ή να αμφισβητήσει την εντιμότητα, τιμιότητα, ήθος και χαρακτήρα της Χριστίνας Χριστόφια και Μαριάννας Χριστόφια. Εκφράζει παράλληλα τη λύπη του και απολογείται προς τις ενάγουσες «για οποιαδήποτε ταλαιπωρία, βλάβη ή ζημιά τους προκάλεσε».

Η δήλωση αυτή κατατέθηκε ενώπιον Δικαστηρίου και διαμόρφωσε το πλαίσιο της απόφασης. Οι ενάγουσες εκπροσωπήθηκαν από το Δικηγορικό Γραφείο Ορφανίδης, Χριστοφίδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ και τους δικηγόρους κ. Γιώργο Χριστοφίδη, κα Χριστίνα Σιακαλλή και κ. Κυριάκο Ορφανίδη.

«Δεν βασιζόταν σε υπαρκτά γεγονότα»
Στη δήλωση διόρθωσης και απολογίας του, ο Ευθύμιος Δίπλαρος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι κατά την τηλεοπτική εκπομπή του Μega «Νέα Μέρα» στις 20.3.2013 

Συνέχεια στο dialogos.com.cy…

Προηγούμενο άρθροΛεμεσός: Εντυπωσιακές επιδείξεις για την “Μέρα Αστυνομίας και κοινού” στη θαλάσσια περιοχή της Επίχωσης (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΠροσοχή! Σκόνη στην Ατμόσφαιρα