Αρχική Τελευταία Νέα Επιτέλους, κάποιος είδε το είδε και το θέτει στην βουλή κι΄ενώπιον του...

Επιτέλους, κάποιος είδε το είδε και το θέτει στην βουλή κι΄ενώπιον του αρμόδιου υπουργού, διαβάστε τις σχετικές νομοθεσίες

Την εφαρμογή της νομοθεσίας έτσι που να μην επιτρέπεται η μετατροπή του ανατολικού κομματιού της Ακτής Ολυμπίων σε χώρο στάθμευσης, ζητά με παρέμβαση του από τον αρμόδιο υπουργό ο βουλευτής των οικολόγων κ.Θεοπέμπτου. Το σχετικό ερώτημα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του βουλευτή και μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το τι συμβαίνει στον συγκεκριμένο χώρο θα το χαρακτηρίζαμε σαν την πιο ντροπιαστική εικόνα που παρουσιάζει η πόλη μας σε ένα πολύ ευαίσθητο της σημείο κι΄εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει μια οργανωμένη παραλία ίσως με γήπεδα για beach volley, beach tennis και beach soccer και σίγουρα όχι αυτοκίνητα κάτι που δεν συμβαίνει πουθενά άλλου στον πλανήτη.

Το όλο κακό ξεκίνησε μετά την αυθαίρετη κατασκευή ράμπας καθέλκυσης σκαφών εκεί από τον Δήμο Λεμεσού και με την ανοχή και συμμετοχή της επαρχιακής διοίκησης και την διαφωνία του Δήμου Αγίου Αθανασίου ο οποίος γειτνιάζει μιας και η κατασκευή της ράμπας έχει επιφέρει και περιβαλοντικό επιπτώσεις στον χώρο και έχει επηρεάσει και την κοίτη του ποταμού Βαθκεία.

Αυτή η ράμπα είναι και η δικαιολογία των αρχών για μην κάνουν τίποτα και να αφήνουν την είσοδο δεκάδων αυτοκινήτων πάνω στην παραλία μέχρι και το κύμα. Ελπίζουμε αυτή η παρέμβαση να ευαισθητοποιήσει κι΄άλλους, ιδιαίτερα και τους βουλευτές Λεμεσού που θα έπρεπε ήδη να διαμαρτύρονται γι΄αυτό αλλά και την επίτροπο περιβάλλοντος.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε και τις σχετικές νομοθεσίες τις οποίες η Επαρχιακή Διοίκηση κι΄ο Δήμος Λεμεσού προφανώς αγνοούν και δεν εφαρμόζουν. Η εξουσία του επάρχου και η σχετική απαγόρευση….

image