Αρχική Τελευταία Νέα Εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού και του παρακαμπτήριου...

Εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού και του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή 17/2/2023 μέχρι και την Κυριακή 19/2/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 – 16:00, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού και του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού, από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα εφαρμόζονται τα ακόλουθα:

  • Η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου/παρακαμπτήριου δρόμου, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Η μία λωρίδα κυκλοφορίας των συνδετήριων δρόμων των κυκλικών κόμβων θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο ανά πάσα στιγμή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.