Αρχική Πρόταση Ηλεκτρικά Είδη: Ένα καφέ στο κέντρο της Λεμεσού που “ηλεκτρίζει” το ενδιαφέρον

Ηλεκτρικά Είδη: Ένα καφέ στο κέντρο της Λεμεσού που “ηλεκτρίζει” το ενδιαφέρον

DSC_0676.jpg

Σε μια από τις πιο πολυσύχναστες πλατείες της Λεμεσού και πολυπερπατημένους πεζοδρόμους, ξεπροβάλλει μια στοά με ένα από τα ποιο γνωστά καφέ της πόλης. Τα Ηλεκτρικά Είδη δίνουν την παρουσία τους 3 χρόνια τώρα στην πλατεία Σαριπόλου προσφέροντας μια ευρεία γκάμα από ροφήματα και φαγητά και είναι κυρίως γνωστό για τις αριστουργηματικές σαλάτες και τα σάντουιτς που φτιάχνει.

Πίσω όμως από το όνομα υπάρχει και μια ιστορία, όπως και το μυστικό της επιτυχίας τους που μας το αποκαλύπτουν οι ίδιοι αλλά και η εμπειρία μας σαν πελάτες. Ερχόμενοι σε επαφή με τους υπεύθυνους μαζέψαμε υλικό και σας παρουσιάζουμε ένα από τα ποιο γνωστά και αγαπημένα στέκια της Λεμεσού. 

DSC_0676.jpg

Από που πηγάζει το όνομα; Γιατί Ηλεκτρικά Είδη;

Όταν φτιάχναμε το μαγαζί, ανακαλύψαμε πάνω απο την είσοδο μας την επιγραφή Ηλεκτρικά Είδη η οποία είχε μείνει από την πρώτη λειτουργία του μαγαζιού πολύ πολύ παλιά, έτσι αποφασίσαμε να κρατήσουμε το όνομα αυτό.

19884328_1941247556154352_2231761427198245024_n-1.png

Τι είναι αυτό που πιστεύετε κάνει το μαγαζί τόσο αγαπητό στο κοινό;

Το γιατί μας προτιμούν είναι κάτι που ενδεχομένως να μπορείς να το απαντήσεις εσύ σαν πελάτης. Όλη η ομάδα εργάζεται με μεράκι και αγάπη. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν και την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους φίλους που μας επισκέπτονται. Τα ΗΕ είναι στέκι, ένα ολοήμερο σνακ/μπαρ που δεν υπάρχει ουσιαστικά συγκεκριμένη ώρα να το επισκεφτείς, εδώ ζούμε τη χαρά να εξυπηρετούμε σε “ολοήμερο” ωράριο. 

DSC_0636.jpg

Το μαγαζί είναι γνωστό για τις μοναδικές σαλάτες, τα “αμφίψωμα” όπως τα αποκαλείτε στη σελίδα σας και τα ιδιαίτερα ροφήματα. Τι προτείνετε;

Το μενού μας διαθέτει μια γκάμα απο σάντουιτς και σαλάτες τα οποία διαθέτουν φαντασία και αξίζει να τα δοκιμάσει κανείς αναλόγως της δικής του προτίμησης αν θα κάνει μια βόλτα απο ‘δω. Προτείνουμε σίγουρα να δοκιμάσει κάποιο απο τα σπιτικά γλυκά μας, όπως πορτοκαλόπιτα, carrot cake (φανταστικό), την “ξακουστή” αναρή με φρούτα και μέλι, τη λεμονάδα σπεσιαλιτέ μας που χαίρει εκτίμησης από τους θαμώνες καθώς και σε ροφήματα κάτι απο την μεγάλη λίστα επιλογής σε μπύρες,κρασί και την δικιά μας πατέντα ζιβανία- πλαμ.

DSC_0654.jpg

DSC_0648.jpg

DSC_0666.jpg

DSC_0646.jpg

Αν και σύντομη η επίσκεψη μας στα Ηλεκτρικά Είδη είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ομαδικότητα και την φιλοξενία που προσφέρει ο χώρος και τα άτομα που εργάζονται εκεί. Δοκιμάσαμε φαγητό και ποτό όπως μας πρότεινε ο “μετρ” και το μόνο σίγουρο είναι πως με την αγάπη τους για αυτό που κάνουν και τη φαντασία τους είχαμε μια από τις ωραιότερες γαστρονομικές εμπειρίες.

Ευχαριστούμε τα Ηλεκτρικά Είδη για το χρόνο που αφιέρωσαν να μας εξυπηρετήσουν και σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Κείμενο & Φωτογραφίες: Αντρέας Χρυσοστόμου