Αρχική ΑΕΛ Η ΑΕΛ κρατούσε μπάλα, γύρισε το παιγνίδι, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, ισόπαλη...

Η ΑΕΛ κρατούσε μπάλα, γύρισε το παιγνίδι, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, ισόπαλη 2-2 με την ΕΝΠ

Παίζοντας υποφερτά στο Α’ μέρος και λιγότερο καλά στν επανάληψη, η ΑΕΛ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο όταν ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, στο 95′ συγκεκριμένα από τον Παπαδόπουλος στο Παραλίμνι.

Κόντρα στην ροή του αγώνα η ΕΝΠ άνοιξε το σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μπούντιμιρ στο 52′ ένα αυστηρό πέναλτυ σε υπόδειξη για χέρι στον Ατράντε. Στο 58΄ο Σαρτινέρο ισοφάρισε με συρτό σουτ ενώ στο 70ο λεπτό ο ίδιος είχε δώσει προβάσιμα στην ΑΕΛ.

Μάκης Χάβος: “Μέσα σε λίγες ημέρες, αλλάξαμε κάποια πράγματα και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι μας. Προσαρμόσαμε παιχνίδι κατοχής και κάποιους αυτοματισμούς που δουλέψαμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε κοιμισμένοι και όταν μπαίνεις κοιμισμένος λογικά δέχεσαι γκολ. Μου άρεσε η γρήγορη αντίδραση, η ισοφάριση και στην συνέχεια η ανατροπή. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο και μας αποσυντόνισε ο τραυματισμός του Ρομπέρ. Στο ποδόσφαιρο άλλες φορές βάζεις και άλλες δέχεσαι γκολ στο 90”.

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΕΝΠ: Κωνσταντίνου, Πιερέττης, Σίλβα, Μπάουμαν, Βούκσεβιτς (83’Παπαδόπουλος), Κοσμά, Σβόγιτς (83’Φροξυλιάς), Βαλλιάνος, Μπούντιμιρ, Ντίξον, Ράνσμπεκ (73′ Μπασόφ)

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ρομπέρ, Αρούα, Κουταντέρ, Σέμα (21′ Νιάγκ), Καραγκούνης (57′ Σταύρου), Ελευθερίου, Αντράντε, Σοάρες, Σαρδινέρο (85′ Κυριάκου), Οχένε…