Αρχική Φούρπος Η ασυλία του Γιαννάκη και τα Μ.Μ.Ε.

Η ασυλία του Γιαννάκη και τα Μ.Μ.Ε.

Κατ΄αρχάς θα σας πω ότι γενικά δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν έχω τα Κυπριακά κανάλια στο σπίτι μου και δεν ακούω τα ραδιόφωνα. Πλην των Λεμεσιανών σταθμών.

Αυτό που συμβαίνει με την ΑΕΛ δεν είναι πρωτόγνωρο. Δεν είναι κάτι που εγώ δεν το περίμενα. Προσπαθούν απεγνωσμένα να πείσουν ότι η ΑΕΛ ευνοείται από την διαιτησία.

Αυτό έκαναν και οι συντάκτες στο Goal News, το οποίο τυχαία βρέθηκε στα χέρια μου σε ένα καφέ. Στο ρεπορτάζ του αγώνα με την Ανόρθωση η προπαγάνδα είναι ξεκάθαρη και εμφανής. Όμως και πάλι το περίμενα.

Αυτό που για να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα, ήταν την στάση των Λεμεσιανών Μ.Μ.Ε. Στην περίπτωση αυτή, δεν είμαι απλά έκπληκτος. Μένω με το στόμα ανοικτό και είμαι κυριολεκτικά θυμωμένος.

Τα Λεμεσιανά Μ.Μ.Ε. και οι τάχατες Λεμεσιανοί δημοσιογράφοι, απλά “παρτάρουν” τους συναδέλφους τους στην πρωτεύουσα. Μπορεί να είναι κάποιος πιο light, αλλά στην ουσία έπεσα κι΄αυτοί χαμηλά.

Εν κατακλείδι κλείνω με ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ο Γιαννάκης Οκκάς έχει άσυλο; Κι΄αν δεν έχει, πότε θα αποβληθεί; Να σας γράψω το γιατί θα καταντήσω γελοίος. Γιατί νομίζω το γιατί φάνηκε σε όλα τα παιγνίδια στο γήπεδο.

ο φούρπΟς    …