Αρχική Τελευταία Νέα Η Ελευθερία Αρβανιτάκη διαβάζει παραμύθια για το 5o Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη διαβάζει παραμύθια για το 5o Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού

Μια μικρή ομάδα ανθρώπων πριν 6 περίπου χρόνια πίστεψε ότι μπορεί να σταθεί δίπλα σε κάποιους λιγότερο τυχερούς και παρέα να βαδίσουν στα μονοπάτια της ζωή τους. Έτσι δημιουργήθηκε ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising.

Η ίδια ομάδα πριν 5 χρόνια αναγνωρίζοντας ότι ο πολιτισμός είναι θέμα κοινωνικής ανάγκης και ευθύνης, ονειρεύτηκε ότι μπορούσε να χαρίσει στην κοινωνία των παιδιών ένα πολιτιστικό τριήμερο. Με μεγάλη μας χαρά φέτος με τη συνεργασία πλέον της Τράπεζας Κύπρου οργανώνουμε για 5η συνεχή χρονιά το Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού.

Το Φεστιβάλ μας φέτος με τίτλο είναι «Θέμα Φαντασίας» σκοπό έχει να προκαλέσει τους μικρούς μας φίλους να ταξιδέψουν στο χρόνο και στο κόσμο της φαντασίας, γιατί όπως είπε και ο Αϊνστάιν «Είμαι αρκετά καλλιτέχνης για να μπορώ να ζωγραφίζω ελεύθερα στην φαντασία μου. Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη….Η φαντασία θα σε πάει παντού.» Σαν κοινωνία έχουμε φτάσει ως εκεί που έφτανε η φαντασία η δική μας και ήρθε η στιγμή που η φαντασία των παιδιών μας θα πάρει την ανθρωπότητα το βήμα παρακάτω.

Παραμυθοδιαβάσματα, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το Γιώργο Χατζηπιέρη, λαϊκά παραμύθια με την αγαπημένη Δωρίτα Βοσκαρίδου, περιηγήσεις στο Μεσαιωνικό Κάστρο της πόλης μας, παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Πετρίδη «Μαθητευόμενη Ψυχούλα και ο Κακός Λύκος», μουσικά και θεατρικά εργαστήρια, παιδικές χορωδίες είναι μόνο λίγες από τις δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Ευχόμαστε να είστε όλοι εκεί για να περάσουμε ένα δημιουργικό πολιτιστικό και απολαυστικό τριήμερο.

Η είσοδος είναι δωρεάν με την εξασφάλιση πρόσκλησης, χάρη στην ευγενική χορηγία όλων των πιο κάτω. Tράπεζας Κύπρου, Εταιρεία ΕΚΑ, Ε.Ν. Μάνος Λτδ, Αλφα Μέγα, Baker Tilly Klitou, Harneys, Muskita, Four Seasons, Psaltis Auto Parts, Carob Mill Restaurants, Pisinos Illuminations, Tσιμεντοποιια Βασιλικού, QBS, Thomas Schulte Shipmanagement, RCB, Hive Management Services και Cassiopeia Shipmanagement Ltd. Χορηγός επικοινωνίας είναι το Κανάλι 6, ενώ χορηγός αερομεταφορών η Αegean.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο facebook στο children festival of culture ή στο τηλέφωνο 25878744….

image