Αρχική BusinessNews Η Μαρίνα Αγίας Νάπας συνεχίζει το ταξίδι της στο εξωτερικό

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας συνεχίζει το ταξίδι της στο εξωτερικό

ayianapamarina.jpg

Μέσα από μια σειρά επιτυχημένων προωθητικών ενεργειών, η Μαρίνα της Αγίας Νάπας έχει αποκτήσει διεθνή φήμη, προσελκύοντας αυξανόμενο ενδιαφέρον από επενδυτές και αγοραστές.

Το έργο απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια σε παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων και εκθέσεων στο Ντουμπάι και το Λονδίνο τους προηγούμενους μήνες.

Επιπρόσθετα, σε δύο πρόσφατες ενέργειες στη Μόσχα, η Μαρίνα της Αγίας Νάπας επισφράγισε τη δυναμική της στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, προσελκύοντας ενδιαφέρον από όλη τη χώρα. Το έργο παρουσιάστηκε σε ένα επιλεγμένο κύκλο επενδυτών στη Μόσχα, από τον CEO της εταιρείας κ. Σταύρο Καραμοντάνη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας. Παράλληλα το έργο είχε για εννιά ημέρες, στις αρχές Ιουνίου, δικό του εκθεσιακό χώρο σε ένα από τους πιο διακεκριμένους χώρους της Μόσχας, όπου προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον από τους εκεί επισκέπτες.

H εντυπωσιακή Μαρίνα της Αγίας Νάπας είναι υπό κατασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2019. Το έργο θα περιλαμβάνει 190 ευρύχωρα, πολυτελή διαμερίσματα σε δύο επιβλητικούς πύργους, 29 πολυτελείς επαύλεις, μαρίνα με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείο, καθώς και μια σειρά  επιλεγμένων καταστημάτων και εστιατορίων που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

ayianapamarina.jpg