Αρχική Τεχνολογία Η AOC ανακοινώνει την κυρτή gaming οθόνη AGON AG352QCX 35 ιντσών

Η AOC ανακοινώνει την κυρτή gaming οθόνη AGON AG352QCX 35 ιντσών

Η AOC ανακοίνωσε την επικείμενη διάθεση της νέας premium 35 ιντσών κυρτής οθόνης gaming ultra wide format, AGON AG352QCX.

Εκτός από την καθηλωτική gaming εμπειρία, η απόδοση πρέπει να ανταποκρίνεται και στις ανάγκες των απαιτητικών gamers και οπαδών των esports. Η AG352QCX επιτυγχάνει αυτό τον στόχο εξαλείφοντας κάθε θαμπάδα και σκίσιμο της εικόνας, διαθέτοντας ρυθμό ανανέωσης 200 Hz και τεχνολογία Adaptive-Sync.

Επίσης, χάρη στις λειτουργίες Low Input Lag και Shadow Control, η νέα οθόνη προσφέρει σαφές πλεονέκτημα στους gamers. Ενώ με τη λειτουργία AOC Low Input Lag, ο χρήστης μπορεί να παρακάμψει τις περισσότερες επεξεργασίες video επιτρέποντας έτσι τη στιγμιαία εκτέλεση εντολών από το mouse, το πληκτρολόγιο και το gamepad που χρησιμοποιούν οι gamers.

Ακόμα, η λειτουργία AOC Shadow Control φωτίζει τις υπερβολικά σκοτεινές περιοχές και σκουραίνει τα φωτεινά σημεία μιας εικόνας χωρίς να επηρεάζει τις υπόλοιπες περιοχές που προβάλλονται στην οθόνη. Η AOC AGON AG352QCX, σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των gamers, θα είναι διαθέσιμη τον Δεκέμβριο 2016 στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 799 ευρώ.

image

Για gamers που δεν σταματούν ούτε λεπτό το παιχνίδι

Οι ενθουσιώδεις gamers παίζουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά τα οποία τα μάτια τους δεν ξεκουράζονται καθόλου. Εδώ φαίνεται η αναγκαιότητα των τεχνολογιών AOC Flicker-Free και Low Blue Light που μειώνουν την κόπωση των ματιών. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία Flicker-Free περιορίζει τη θαμπάδα της οθόνης ενώ η τεχνολογία Low Blue Light περιορίζει το μπλε φως. Επίσης, η εργονομική βάση της AOC με ρυθμιζόμενο ύψος, κλίση και περιστροφή αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό άνεσης καθώς επιτρέπει την άνετη και ασφαλή στάση του σώματος για να μπορούν να φέρουν εις πέρας οι gamers ακόμα και μαραθώνιες gaming συνεδρίες.

image

Προσωπικές επιλογές και ρυθμίσεις ελέγχου για τους gamers

Οι gamers θέλουν να ξεχωρίζουν, γι’ αυτό και η AOC προσφέρει δυνατότητες επιλογής με τα LED φώτα στο πίσω και κάτω μέρος του πλαισίου της οθόνης AG352QCX. Έτσι, κάθε gamer μπορεί να επιλέξει μεταξύ του κόκκινου, πράσινου ή μπλε φωτός με δυνατή, μεσαία, χαμηλή ή off mode ένταση. Το AOC QuickSwitch keypad προσφέρει επιπλέον έλεγχο προσαρμογής με εύκολη και στιγμιαία εναλλαγή μεταξύ διαφόρων ρυθμίσεων της εικόνας, καθιστώντας την αποθήκευση και αλλαγή των προεπιλογών πιο ομαλές από ποτέ.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…