Αρχική Τελευταία Νέα Η Carob Mill ετοιμάζεται για τη φωταγώγηση στο Κάστρο και μαζευει δώρα...

Η Carob Mill ετοιμάζεται για τη φωταγώγηση στο Κάστρο και μαζευει δώρα για τα άπορα παιδιά

Η Carob Mill Restaurants ετοιμάζεται για μία ακόμη φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στον Χαρουπόμυλο Λανίτη.

Εξ ου και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου (από τις 14:00-19:30), τα φώτα στην περιοχή θα ανάψουν, σηματοδοτώντας την έλευση της πιο όμορφης γιορτής – των Χριστουγέννων!

Πρόκειται εξάλλου για μια εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, αφού τα τελευταία χρόνια, πέραν των 3000 ατόμων παρευρίσκονται στη διοργάνωση.

Φέτος, όπως και πέρσι, η Carob Mill Restaurants θα στηρίξει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου φιλοξενώντας τη Χριστουγεννιάτικη αγορά του συνδέσμου ενώ μέσα από την πώληση Χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων θα προσφέρει και η ίδια η εταιρεία τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης προς τον σύνδεσμο. Επιπλέον αυτή τη χρονιά, η εταιρεία θα γιορτάσει την ολοκλήρωση της συμμετοχής της στις εκστρατείες της Europa Donna Cyprus (Οκτώβριος 2016) και του Movember (Νοέμβριος 2016).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χορευτικές παραστάσεις, εργαστήριο Art & Crafts, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για τους μικρούς φίλους, χορωδιακά συγκροτήματα, παράσταση από την μπάντα Batukinio, λαμπαδηφορία από το Σώμα Κυπρίων Οδηγών και πολλούς Χριστουγεννιάτικους ήρωες που θα ψυχαγωγούν τα παιδιά.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα προσφέρονται δωρεάν ζεστά ροφήματα για όλους.

Επιπρόσθετα και αυτή τη χρονιά η Carob Mill Restaurants αποφάσισε να συνεχίσει το έργο της για τη συλλογή χριστουγεννιάτικων δώρων κι έτσι ο Άγιος Βασίλης θα «λαμβάνει αντί να μοιράζει» δώρα προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να καλύψει τις ανάγκες άπορων οικογενειών της πόλης….