Αρχική Λεμέσιος Θα πρέπει να κάνουμε ένα restart σύντομα, σήμερα, πριν πατήσουν κάποιοι το...

Θα πρέπει να κάνουμε ένα restart σύντομα, σήμερα, πριν πατήσουν κάποιοι το delete, αυτό μπορεί να το κάνει μόνο η κοινωνία της πόλης μας

Δεν είμαστε νομικοί ούτε ανακριτές για να καταλαβαίνουμε τι ισχύει και τι συμβαίνει. Δεν είμαστε ακαδημαικοί και δεν έχουμε γνώση πως λειτουργεί και με ποιούς κανόνες ένα δημόσιο πανεπιστήμιο. Όλα αυτά είναι δουλειά των ειδικών και των υπευθύνων για να τα χειριστούν και να τα ξεδιαλύνουν.

Αντιλαμβανόμαστε όμως με την απλή λογική ότι όλα όσα μέχρι στιγμής βγήκαν προς τα έξω σαν μέγα σκάνδαλα στο ΤΕΠΑΚ ακόμη κι΄αν κάποια από αυτά μπορέσουν να στοιχειοθετηθούν αυτά θα αφορούν κάποιες υποθέσεις και κάποιες παράνομες ενέργειες ατόμων και όχι του ιδίου του πανεπιστημίου.

Ωστόσο και χωρίς να τεκμηριώνουν ή και να εξασκούν διερευνητική δημοσιογραφία τα Μ.Μ.Ε. εξευτελίζουν αυτή την στιγμή το δημόσιο πανεπιστήμιο που λειτουργεί στην πόλη μας απαξιώνωντας το σαν πηγή σκανδάλων και προκαλώντας στον κόσμο μια απέχθεια και μια άσχημη και κακή εικόνα γι΄αυτό.

Αυτό δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο και ίσως κάποια μέρα να πρέπει να καλεστούν να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί για την λάσπη που έριξαν και ρίχνουν σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, σε ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που λειτουργεί στη Λεμεσό κι΄αυτό παίζει ρόλο, εκτός κι΄αν αποδείξουν όλα όσα έλεγαν.

Το ΤΕΠΑΚ προφανώς χρειάζεται ένα restart κι΄αυτό μπορεί να το κάνει μόνο η κοινωνία της πόλης μας. Η Λεμεσιανή κοινωνία που μέσα από το όραμα κάποιων επιφανών πολιτών της, αγωνίστηκε, πάλαιψε, πολέμησε ενάντια στο κατεστημένο της πρωτεύουσας και κατάφερε να λειτουργήσει αυτό το πανεπιστήμιο στη Λεμεσό.

Θα πρέπει να κάνουμε ένα restart σύντομα, σήμερα, πριν κάποιοι που παρακολουθούν, κάποιοι που περιμένουν με αγωνία στην γωνία προλάβουν να πατήσουν το delete για να κτίσουν έτσι στα συντρίμια του πανεπιστημίου της πόλης μας την δική τους αυτοκρατορία. Κι’αναφερόμαστε σε όσους θα είχαν όφελος από αυτό!

Υ.Γ. Εκφράζουμε την συμπάθεια και την στήριξη μας σε όλη την ακαδημαική και φοιτητική κοινότητα του ΤΕΠΑΚ και τους ευχαριστούμε για όσα έκαναν και κάνουν για την πόλη μας και την παιδεία αυτού του τόπου.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…