Αρχική Τελευταία Νέα Καρναβάλι με καλό καιρό!

Καρναβάλι με καλό καιρό!

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός για σήμερα (26/02) θα είναι κυρίως αίθριος κάνοντας το χατίρι στους καρναβαλιστές γιορτάσουν καθώς πρέπει την ημέρα. Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ατμόσφαιρά ενδέχεται κατά διαστήματα να αιωρείται αραιή σκόνη.

Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από αργά το απόγευμα της Κυριακής, στην ατμόσφαιρά ενδέχεται κατά διαστήματα να αιωρείται αραιή σκόνη.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν λίγες μεμονωμένες βροχές στα ορεινά και στα βορειοδυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα στα νότια και τα δυτικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σημειωθεί τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Καθαρά Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τέταρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατά το τριήμερο αισθητή άνοδο και θα κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 24 εκατοστά.