Αρχική Τελευταία Νέα Κλειστοί από σήμερα δρόμοι λόγω εργασιών από τα Δημόσια Έργα

Κλειστοί από σήμερα δρόμοι λόγω εργασιών από τα Δημόσια Έργα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, η πρόσβαση προς την οδό Τσιφλικουδιών από τη Λεωφόρο Ομονοίας θα είναι κλειστή λόγω οδικών Έργων.

Η πρόσβαση προς την οδό Τσιφλικουδιών θα μπορεί να γίνεται διαμέσου της φωτοελεγχόμενης συμβολής της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τις οδούς Τσιφλικουδιών και Αβάνας καθώς και της συμβολής της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ με την οδό Αιμίλιου Βεάκη.

Εργασίες αντικατάστασης του αντιθαμβωτικού συστήματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – ΛευκωσίαςΤο Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 9.30 π.μ. – 2.00 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης του αντιθαμβωτικού συστήματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Γέφυρα του ποταμού Γιαλιά.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε τμήμα μήκους 100 μ. περίπου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες….