Αρχική Τελευταία Νέα Κτήρια στο κέντρο διεκδικεί εκ νεου το ΤΕΠΑΚ, το Il Posto, το...

Κτήρια στο κέντρο διεκδικεί εκ νεου το ΤΕΠΑΚ, το Il Posto, το αρχοντικό Παυλίδη και η Εθνική Τράπεζα

Κτήρια παραμελημένα και εγκατελλειμένα στο χρόνο διεκδικεί το ΤΕΠΑΚ με αππαλοτριώσεις μέσω του κράτους χωρίς προς το παρών να υπάρχει κάποια ευχάριστη κατάληξη στη προσπάθεια.

Αυτό που φαίνεται ότι πιο εύκολα θα παραχωρηθεί στο πανεπιστήμιο της πόλης μας είναι το κτήριο που στέγαζε μέχρι πρόσφατα την καφετέρια Il Posto και παλαιότερα την Οθωμανική Τράπεζα.

Το κτήριο αυτό είναι μέρος ουσιαστικά της όλης ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ με την ονομασία “Τάσος Παπαδόπουλος” και προφανώς και το κτήριο αυτό θα ενταχθεί στην ανάπτυξη αυτή που περιλαμβάνει αμφιθέατρα.

Όσον αφορά το αρχοντικό Παυλίδη και το κτήριο της Εθνικής Τράπεζας το οποίο δεσπόζει της Πλατείας Πανεπιστημίου, αυτά προορίζονται για εργαστήρια για το τμήμα Καλών Τεχνών.

Το τμήμα καλών τεχνών αναμένεται να ξεκινήσει προπτυχιακά προγράμματα από τον Σεπτέμβριο του 2017 χωρίς όμως να έχει τις απαραίτητες και αναγκαίες εγκαταστάσεις προς το παρών….

Προηγούμενο άρθροΈτσι όπως την θέλουν κάποιοι, λίγοι, αυτοί που δυστυχώς σήμερα ορίζουν την μοίρα της πόλης μας
Επόμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε στη Λεμεσό στις 21 Οκτωβρίου το 7ο οικονομικό Φόρουμ Λεμεσού