Αρχική BusinessNews Λάβετε θέσεις έτοιμοι μπρος, έτοιμη για απογείωση η Cobalt Air, ανοίγει η...

Λάβετε θέσεις έτοιμοι μπρος, έτοιμη για απογείωση η Cobalt Air, ανοίγει η προσφορά των πρώτων θέσεων

Μετά την έκδοση του Κυπριακού Πιστοποιητικού Αερομεταφορέα, η COBALT είναι η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου κι΄όπως πληροφορούμαστε μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανοίξει και η προσφορά των πρώτων θέσεων με την πρώτη πτήση της εταιρείας να τοποθετείται την 1η Ιουνίου.

Το Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα εξέδωσε την Τετάρτη 18 Μαϊου, το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, μετά από τη δοκιμαστική πτήση, που πραγματοποίησε η εταιρεία. Η δοκιμαστική πτήση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, με το πρώτο της – εγγεγραμμένο στην Κύπρο – Airbus A320, από τη Λάρνακα προς το Ηράκλειο και πίσω.

Ο Πρόεδρος της COBALT, κ. Διάκου, χαιρέτησε την επίσημη έκδοση του Πιστοποιητικού Αερομεταφορέα, καθώς η σημερινή ημέρα αποτελεί τη μέρα που η κυπριακή αεροπλοΐα ξαναγεννήθηκε.

 

Υπενθυμίζεται πως η COBALT είναι μια εταιρεία χαμηλού κόστους που σχεδιάστηκε για να είναι διαφορετική, μοντέρνα και καινοτόμα. Σκοπός της εταιρείας είναι η ανάδειξη της Κύπρου ως ολόχρονος τουριστικός προορισμός και η μετατροπή της χώρας σε περιφερειακό κόμβο αερομεταφορών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την COBALTwww.cobalt.aerowww.facebook.com/CobaltAeroOfficialTwitter: @cobaltaero…