Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Βανδαλισμός στα γραφεία του ΕΛΑΜ

Λεμεσός: Βανδαλισμός στα γραφεία του ΕΛΑΜ

Επίθεση στα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στη Λεμεσό έκαναν κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες άγνωστοι προκαλώντας μεγάλες ζημιές.
 
Το κόμμα σε ανακοίνωσή του, καταγγέλλει το σπάσιμο των Πολιτικών του Γραφείων στην Λεμεσό, “από γνωστούς – άγνωστους τραμπούκους”, που όπως λέει, “έδρασαν τις μεταμεσονύκτιες ώρες (20/08/17) υπό την κάλυψη του σκότους”.
 
“Είναι για πολλοστή φορά που το Κίνημά μας γίνεται θύμα της καλλιέργειας μίσους που συντηρείται από πολλά πολιτικά κόμματα, πολιτικούς και διάφορους άλλους «καλοθελητές» συγκεκριμένων πολιτικών αποχρώσεων”, συνεχίζει η ανακοίνωση. Από ό,τι φαίνεται η Εθνική, καθαρή και τίμια φωνή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ενοχλεί, λέει το κόμμα, “πάρα πολλούς”, στέλνοντας το μήνυμα “πως με τέτοιες ύπουλες και αποτρόπαιες πράξεις δεν θα μας φιμώσουν, αντιθέτως μας δυναμώνουν περισσότερο και ατσαλώνουν την πίστη μας για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί”. 
 

3

 
“Να δούμε αν σύσσωμα τα πολιτικά κόμματα θα καταδικάσουν αυτή την φορά τους τραμπουκισμούς εις βάρος του Κινήματός μας, ή μήπως και πάλι, όπως και πριν 3 μήνες που δέχθηκαν παρόμοια επίθεση τα γραφεία μας, δεν θα έχουν την πολυτέλεια για καταδίκες, αφού δεν θα τους το επιτρέπει η επιλεκτική τους ευαισθησία και οι ιδεολογικές τους αγκυλώσεις”, διερωτάται το ΕΛΑΜ.
 

4

 
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ζήτησε τέλος “από την αστυνομία την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης” και κάλεσε “σύσσωμο τον λαό να απομονώσει τέτοιου είδους εγκληματικές και απαράδεκτες πράξεις, που παραπέμπουν σε κάποιες άλλες παρωχημένες εποχές”.