Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Εντυπωσιακές επιδείξεις για την “Μέρα Αστυνομίας και κοινού” στη θαλάσσια περιοχή...

Λεμεσός: Εντυπωσιακές επιδείξεις για την “Μέρα Αστυνομίας και κοινού” στη θαλάσσια περιοχή της Επίχωσης (Φωτογραφίες)

Εκδήλωση “Μέρα Αστυνομίας και κοινού”, πραγματοποιήθηκε χθες στην Επίχωση Λεμεσού. Σε χαιρετισμό του, ο Αρχηγός Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου καλωσόρισε το κοινό στην εκδήλωσε, που σκοπό έχει, όπως είπε, να γνωρίσει ο κόσμος τις πτυχές της λειτουργίας του Αστυνομικού Σώματος “που αντανακλούν στο πολύπλευρο κοινωνικό έργο που επιτελεί”.  
 
2
 
“Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των πολλαπλών δράσεων που υλοποιούμε καθημερινά, με στόχο να βρεθούμε πιο κοντά στον πολίτη. Θα πρέπει, ωστόσο, να καταστήσουμε σαφές, ότι οι προσπάθειες για σύσφιξη των σχέσεων μας με τους πολίτες είναι συνεχείς και αδιάλειπτες, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η συνεχής βελτίωση και αναβάθμισή  τους, επιτυγχάνεται πρωτίστως μέσα από την καθημερινή επαφή με το κοινό, στο πλαίσιο επιτέλεσης των καθηκόντων μας”, πρόσθεσε ο Αρχηγός.
 

3

 
Ο κόσμος που βρέθηκε σήμερα στην Επίχωση Λεμεσού, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά μέρος του εξοπλισμού της Αστυνομίας Κύπρου και να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες επιδείξεις.
 

4

 
Παράλληλα, μέλη που στελέχωναν τους χώρους παρουσίασης των διαφόρων Υπηρεσιών, ήταν στη διάθεσή του κοινού για ενημέρωση, επίλυση αποριών, ακόμη και για αναφορά  παραπόνων.  
 
6
 
Η εκδήλωση έδωσε εξάλλου, ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά, τους αυριανούς πολίτες, στα οποία, η Αστυνομία αναφέρει πως επενδύει πάρα πολλά. Οι μικροί θεατές, είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να μάθουν μέσα από ποικίλες δραστηριότητες που προγραμματίστηκαν ειδικά για αυτούς.    
 
7
 
Το παρόν του στην εκδήλωση έδωσε όπως ήταν φυσικό και ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι, “μέσα από συγκεκριμένα μέτρα που έχουν ληφθεί, αυτή η Κυβέρνηση έθεσε τα θεμέλια μιας νέας εποχής για το κράτος δικαίου και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διασφαλίζοντας ότι αυτά πλέον θα τυγχάνουν του αναγκαίου σεβασμού και από τα σώματα ασφαλείας της Δημοκρατίας”.
 

5

 
Πηγή: ΚΥΠΕ