Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Ο δράστης του φονικού είχε απελαθεί και επέστρεψε με άλλο όνομα...

Λεμεσός: Ο δράστης του φονικού είχε απελαθεί και επέστρεψε με άλλο όνομα – Τι κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές για τον εντοπισμό του δράστη του εγκλήματος και των αιτίων του φονικού με θύμα τον 45χρονο από την Σρι Λάνκα, ενώ παράλληλα προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του 49χρονου

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 49χρονος φερόμενος ως δράστης που καταζητείται απασχόλησε και στο παρελθόν την Αστυνομία.

Μετά τις πρώτες έρευνες στα αρχεία της Δύναμης, διαπιστώθηκε πως είχε απελαθεί το 2011 και πιθανολογείται πως επέστρεψε στην Κύπρο είτε με άλλο όνομα και πλαστά χαρτιά, είτε αφίχθη στις ελεύθερες περιοχές μέσω κατεχόμενων.

Στην περιοχή εντοπίστηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατά το οποίο φαίνεται να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του δράστη και θα αξιολογηθούν από τους εξεταστές της υπόθεσης.

Πληροφορίες από τις καταθέσεις του φιλικού του περιβάλλοντος κάνουν λόγοι για σχέδια επιστροφής του θύματος στη χώρα του και κοντά στην οικογένεια του, καθώς είχε λήξει η βίζα παραμονής του από τον Ιανουάριο.

Παρ’ όλα αυτά οι έρευνες γίνονται ακόμα πιο δύσκολες και πολύπλοκες και πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση καθώς ο περίγυρος του θύματος αρνείται να δώσει οποιεσδήποτε πληροφορίες στην Αστυνομία αναφορικά με τα αίτια του φονικού, λέγοντας απλά ότι οι δυο τους είχαν σοβαρές προσωπικές διαφορές από το παρελθόν.