Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Πήγε για επίσκεψη και έπιασε διαρρήκτες

Λεμεσός: Πήγε για επίσκεψη και έπιασε διαρρήκτες

Συγκεκριμένα γύρω στις 10.20 χθες το πρωί, ενώ ο 54χρονος μετέβη σε διαμέρισμα φιλικού του προσώπου στη Λεμεσό, διαπίστωσε ότι η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ανοικτή, ενώ μπαίνοντας μέσα αντιλήφθηκε ένα άγνωστο πρόσωπο να βρίσκεται στο σαλόνι.
 
Ο 54χρονος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει ενώ την ίδια στιγμή δεύτερο πρόσωπο έτρεξε στο σαλόνι από το υπνοδωμάτιο όπου βρισκόταν και στη συνέχεια και οι δύο προσπάθησαν να διαφύγουν από τις σκάλες.
 
Σύμφωνα με τον ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο 54χρονος τους ακολούθησε και ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον ένα εκ των δύο δραστών.
 
Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 39χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν ένα πορτοφόλι, το χρηματικό ποσό των €130, δύο κλειδιά και δύο αλυσίδες.
 
Από περεταίρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, εντοπίστηκε μία τσάντα η οποία έπεσε από τους δράστες στη σκάλα, η οποία περιείχε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.
 
Ο 39χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.