Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Πολίτης έπιασε διαρρήκτη στα πράσα και τον…συνέλαβε

Λεμεσός: Πολίτης έπιασε διαρρήκτη στα πράσα και τον…συνέλαβε

Γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα 50χρονος ενώ επέστρεφε στην κατοικία του που βρίσκεται στο χωριό Λάνια της επαρχίας Λεμεσού, εντόπισε ένα άγνωστο πρόσωπο να περιφέρεται ύποπτα στην αυλή και να κρατά μία τσάντα, ενώ φορούσε γάντια στα χέρια του.
 
Ο άγνωστος κατάφερε να διαφύγει αλλά ο 50χρονος τον καταδίωξε στο κέντρο του χωριού, ενώ παράλληλα ειδοποίησε την Αστυνομία.
Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα του υπόπτου και μετά από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.
Από έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε τσάντα στην οποία υπήρχαν διάφορα κέρματα αξίας 70 περίπου ευρώ, που είχαν κλαπεί προηγουμένως από την οικία του 50χρονου.
Ο 36χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.
Παράλληλα, υπέδειξε ανοικτό χώρο, όπου είχε ρίξει τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε για τη διάπραξη της διάρρηξης.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας διερευνά την υπόθεση.