Αρχική ΑΕΛ Μέρα ανακοινώσεων στην ΑΕΛ, μια πεντάδα νέων αποκτημάτων και άλλα…

Μέρα ανακοινώσεων στην ΑΕΛ, μια πεντάδα νέων αποκτημάτων και άλλα…

Μέρα ανακοινώσεων θα είναι η σημερινή στην ΑΕΛ μιας και σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση πέντε τουλάχιστον ποδοσφαιριστών.

Πιθανότατα θα πρόκειται για τους Σαβάνε και Μπεγκουί που αγωνίζονταν στην Μπενφίκα Λουάντας, ίσως τους Κύπριους Μάριο Νικολάου και Ανδρέα Κίττο και τον Κάιη Γρκάκα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣΟ προγραμματισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα ανοικτά μέτωπα κλείνουν ένα ένα με την προσοχή να επικεντρώνεται τώρα σε τρείς θέσεις όπου και θα γίνει υπέρβαση.

Πρόκειται για την θέση του τερματοφύλακα, έχουν σταλεί συμβόλαια σε τρείς τερματοφύλακες και τις θέσεις του κεντρικού κυνηγού και του επιτελικού μέσου.

Για την θέση του επιτελικού μέσου ένα όνομα που ξαναμπαίνει στο προσκήνιο είναι του Πορτογάλου Ρούι Καετάνο. Κάποια υπέρβαση ίσως γίνει και στην περίπτωση Ντόσσα Τζούνιορ.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΝΕΟ ΦΙΛΜΑΚΙ, ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΜεγάλη ικανοποίηση επικρατεί για την μέχρι τώρα προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας μετά την προσφορά που είχε δοθεί για έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου με την εξόφληση του μέχρι την 31η Μαίου.

Αν κι΄επίσημα ο αριθμός με τον οποίο έκλεισε ο Μάιος δεν κυκλοφόρησε ακόμη, το νούμερο φαίνεται να έχει φτάσει τον αριθμό 1000 κάτι που θα χαρακτηρίζαμε πρωτόγνωρο για την εποχή στην ΑΕΛ.

Οι φίλοι της ΑΕΛ θα πρέπει πάντως να περιμένουν νέες προσφορές που θα σπρώξουν ακόμη περισσότερο τα διαρκείας ενώ ετοιμάζεται νέο προωθητικό φιλμάκι διάρκειας 40 δευτερολέπτων.

Ο άτυπος στόχος που φαίνεται να έχει θέσει ο Ανδρέας Σοφοκλέους για τα εισιτήρια διαρκείας δεν περιλαμβάνει κάποιο νούμερο αλλά θέλει η ΑΕΛ να ξεπεράσει ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ΑΝΟΡΘΩΣΗ….