Αρχική ΑΡΗΣ Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκης για τον ΑΡΗ, κέρδισε με 3-1 την ΑΕΚ

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκης για τον ΑΡΗ, κέρδισε με 3-1 την ΑΕΚ

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α΄κατηγορία πέτυχε σήμερα η ομάδα του ΑΡΗ η οποία επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και 1ης της Β΄ Φάσης του πρωταθλήματος.

Τα τέρματα της Λεμεσιανής ομάδας σημείωσαν οι Γιούσεφ, Τίμοφ και Οκόγιε, ενώ για την ομάδα της Λάρνακας σκόραρε ο Μυτίδης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Εγγλέζου στο 28΄ και το Μυτίδη στο 58΄, ενώ οι γηπεδούχοι με τον Πιντσέλι στο 66΄.

Τόον Καάνεν:“Νομίζω η τακτική που διαλέξαμε ήταν η καλύτερη δυνατή. Δεν μου αρέσει να παίζω πίσω, όμως απέναντι στην ΑΕΚ τα πήγαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο κατάλαβα ότι η ΑΕΚ θα πίεζε και παίξαμε εξαιρετικά την κόντρα και σκοράραμε δύο σημαντικά γκολ. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και θα σκοράρουν σε κάποια φάση. Το 3-0 μας έδωσε μεγάλη δύναμη, όμως όταν η ΑΕΚ ξεκίνησε να παίζει με μακρινές μπαλιές το Μυτίδη μας δυσκόλεψε. Αυτή η νίκη θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και μετά τις 10 αγωνιστικές των πλέι οφ θα κάνουμε τον απολογισμό. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες τα πήγαν εξαιρετικά”.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΑΡΗΣ: Κόβατς, Χαραλάμπους, Οζίας, Χριστοφόρου, Ολίβα, Πιντσέλι, Θεοδώρου (72΄ Λόπες), Γιούσεφ (67΄ Ντάεμεν), Τίμοφ (75΄ Αριστείδου), Οκόγιε, Τουράν.

ΑΕΚ: Εσκαλόνα, Καταλά, Μουρίγιο, Λόπες, Εγγλέζου, Γκριν, Μέρτακκας, Τομάς (84΄ Παπασάββα), Κάστρο, Ιβάνκο, Μάατσι (46΄ Μυτίδης)….