Αρχική Τελευταία Νέα Μεγάλη εβδομάδα με σκόνη και ζέστη, πτώση θερμοκρασίας απο Τετάρτη

Μεγάλη εβδομάδα με σκόνη και ζέστη, πτώση θερμοκρασίας απο Τετάρτη

Σήμερα ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Την περιοχή θα επηρεάζει μέτριο ως ισχυρό ανατολικό ρεύμα αέρα 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, 26-28 βαθμούς στα παράλια και 17 βαθμούς στην χιονίστρα.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο ενώ την Κυριακή σημειώνει άνοδο.

Την Δευτέρα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις και στην ατμόσφαιρα θα εμφανιστεί σκόνη. Άνοδος της θερμοκρασίας.Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με πυκνή σκόνη χωρίς να αποκλείονται και σταγόνες λάσπης. Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας.Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος . Την περιοχή θα επηρεάζει πολύ ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα, το οποίο θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της σκόνης. Η θερμοκρασία σημειώνει αισθητή πτώση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές , νεφώσεις που αναπτύσσονται στα ορεινά τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείονται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή περαιτέρω πτώση.

Το Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός προς το παρόν φαίνεται να είναι κυρίως αίθριος με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται κοντά στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό και 25-27 βαθμούς στα παράλια.

www.kitasweather.com…

Προηγούμενο άρθροΔείτε το πολύ ενδιαφέρον video από την δημοσιογραφική διάσκεψη της ηγεσίας του ΤΕΠΑΚ
Επόμενο άρθροΣυναυλία των Minus One στην Μαρίνα Λεμεσού την Κυριακή για ενίσχυση του Αντικαρκινικού