Αρχική Τελευταία Νέα Μεγάλη εβδομάδα με σκόνη και ζέστη, πτώση θερμοκρασίας απο Τετάρτη

Μεγάλη εβδομάδα με σκόνη και ζέστη, πτώση θερμοκρασίας απο Τετάρτη

Σήμερα ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Την περιοχή θα επηρεάζει μέτριο ως ισχυρό ανατολικό ρεύμα αέρα 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, 26-28 βαθμούς στα παράλια και 17 βαθμούς στην χιονίστρα.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο ενώ την Κυριακή σημειώνει άνοδο.

Την Δευτέρα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις και στην ατμόσφαιρα θα εμφανιστεί σκόνη. Άνοδος της θερμοκρασίας.Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με πυκνή σκόνη χωρίς να αποκλείονται και σταγόνες λάσπης. Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας.Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος . Την περιοχή θα επηρεάζει πολύ ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα, το οποίο θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της σκόνης. Η θερμοκρασία σημειώνει αισθητή πτώση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές , νεφώσεις που αναπτύσσονται στα ορεινά τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείονται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή περαιτέρω πτώση.

Το Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός προς το παρόν φαίνεται να είναι κυρίως αίθριος με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται κοντά στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό και 25-27 βαθμούς στα παράλια.

www.kitasweather.com…