Αρχική Τελευταία Νέα Μετά τη Λίμνη Βουλιαγμένης, τώρα το Beach Water Polo ταξιδεύει για πρώτη...

Μετά τη Λίμνη Βουλιαγμένης, τώρα το Beach Water Polo ταξιδεύει για πρώτη φορά και στη Λεμεσό

Beach Waterpolo Tour 2016: Επόμενη στάση στην Κύπρο! Η 2η στάση του φετινού Beach Water polo Tour είναι γεγονός! Μετά τη Λίμνη Βουλιαγμένης, τώρα το Beach Water Polo ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Κύπρο και τη Λεμεσό.

Η FAB Sportswear σε συνεργασία με τον Υδάτινο Κόσμο και τον Κώστα Αντωνίου, φέρνουν το απολαυστικό ομαδικό σπορ του καλοκαιριού στη Μεγαλόνησο, για πρώτη φορά, ελπίζοντας ότι οι Κύπριοι αθλητές θα το αγαπήσουν, κάνοντας το ετήσιο θεσμό.

Την ελληνική συμμετοχή της ομάδας «Ποσειδών 3» απαρτίζουν σημαντικά ονόματα της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας και Μάριος Χατζηκυριακάκης είναι τρεις διεθνείς αθλητές που θα αγωνιστούν στα νερά της Λεμεσού, ενώ την ομάδα συμπληρώνουν οι Γιώργος Μαλής, Ορέστης Κανελλόπουλος και Αντρέας Γαρύφαλλος. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Γιάννης Γαρύφαλλος.

Επίσης, από την Ελλάδα θα ταξιδέψει στην Κύπρο ακόμη μια ελληνική ομάδα, τα Retalia WC, γνωστοί λάτρεις του Beach Water Polo.

Μη μείνετε απλώς θεατές!

Ελάτε να συμμετάσχετε στη διοργάνωση, με τις δικές σας ομάδες και να βρεθείτε αντιμέτωποι με σπουδαίους αθλητές. Οι ομάδες αποτελούνται από 7 άτομα το πολύ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα παίζουν 3 παίκτες και ένας τερματοφύλακας, οι υπόλοιποι αποτελούν τις αλλαγές της ομάδας.

Η διοργάνωση αυτή προσδίδει κύρος στην κυπριακή υδατοσφαίριση, η οποία προσπαθεί να αναπτυχθεί με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό.

Η Κύπρος θα φιλοξενήσει σημαντικούς παράγοντες του αθλήματος. Η διοργάνωση στην Λεμεσό, είναι η συνέχεια του Beach Waterpolo tour 2016 της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα και χορηγία υψηλών φορέων του αθλητισμού της Κύπρου.

Μην το χάσετε!

Δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο στα τηλέφωνα:+357 99 627951 (Κύπρος)+30 69 09904643 (Ελλάδα)

Για λεπτομέρειες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στις ακόλουθες σελίδες:

https://www.facebook.com/bwaterpolo/

https://www.facebook.com/FabAquatics/?ref=bookmarks

https://www.facebook.com/Υδατινος-Κοσμος-Ydatinos-Kosmos-568711303209868/?fref=ts

https://www.facebook.com/Waterpolonews/…

image