Αρχική Τελευταία Νέα Με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, απόψε τα εγκαίνια στο Παλιό Λιμάνι

Με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, απόψε τα εγκαίνια στο Παλιό Λιμάνι

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αποκορύφωμα του οποίου θα είναι συναυλία του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, περιλαμβάνουν τα εγκαίνια του παλιού λιμανιού της Λεμεσού, που θα τελέσει απόψε Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η τελετή εγκαινίων του παλιού λιμανιού θα αρχίσει από τις 17:30 με τους ζωγράφους της ομάδας «Τέχνη Δίχως Σύνορα» και με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την ομάδα κρουστών Batukinio, την ομάδα κανταδόρων Λεμεσού, τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού και διάφορους καλλιτέχνες του δρόμου.

Θα ακολουθήσει, στις 18:30, περιήγηση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο χώρο του λιμανιού, ενώ μετά το επίσημο τελετουργικό και τα εγκαίνια, θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο «Διόνυσο», το συγκρότημα «Αντάμα» και την παιδική χορωδία της Διάστασης. Αποκορύφωμα θα αποτελέσει η συναυλία του γνωστού Κύπριου τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη….

Προηγούμενο άρθροΑύριο Το «Πανηγύρι της Χαράς» που διοργανώνεται καθεχρονικά με τη συνεργασία του Συνδέσμου Φίλων του «Θεοτόκος»
Επόμενο άρθροΜεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η εκδήλωση Run in Colour