Αρχική Τελευταία Νέα Με ρομαντική διάθεση τα 22 μύρια στα Τούρτσικα και το Κέντρο στις...

Με ρομαντική διάθεση τα 22 μύρια στα Τούρτσικα και το Κέντρο στις Ελληνικές καλένδες

Θα θυμάστε ισως ότι σε κάποια φάση ο Δήμος Λεμεσού το σκέφτηκε να ρίξει κάτω τις εργατικές πολυκατοικίες στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου για να κτίσει κανονικές πολυκατοικίες.

Τότε είχαμε την αντίδραση των ρομαντικών της πόλης μας με αποτέλεσμα ο Δήμος Λεμεσού να κάνει στροφή 180 μοιρών και να σχεδιάζει τώρα την αναπαλαίωση των τριών συγκροτημάτων.

Έτσι και για να γίνει αυτό κατορθωτό σχεδιάστηκε ολόκληρη ανάπλαση της περιοχής στα Τούρτσικα ως επί το πλείστον, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί το έργο για χρηματοδότηση από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ε.Ε. για την επερχόμενη πενταετία.

Έτσι οδηγήθηκαν τα 22 εκατομμύρια που έχουν εγκριθεί για τη Πόλη μας για το έργο αυτό με το Κέντρο της πόλης να παραπέμπεται ταυτόχρονα στις Ελληνικές καλένδες.

Πραγματικά δεν έχω κάτι με τα Τούρτσικα αλλά είναι θέμα προτεραιοτήτων νομίζω. Τι θα γίνει και πότε θα γίνει και με ποια λεφτά, το υπόλοιπο του κέντρου;

Η ανάπλαση της οδού Ανεξαρτησίας, η Πλατεία Ηρώων, η γειτονιά των καλλιτεχνών στο Ανατολικό κομμάτι της Αγίου Ανδρέου, η Πλατεία Ειρήνης, ακόμη και ο Δημόσιος Κήπος.

Αντ αυτού θα σαστεί το κηπούδι στα Τούρτσικα και το κηπούδι στο Σίνε Βόλος. Και πάω και στοίχημα ότι οι εργατικές κατοικίες θα παραμείνουν ότι κι αν γίνουν σε αχρησία.

Μακάρι να έχω λάθος και μακάρι να μην παρεξηγηθώ. Το καλό της πόλης και των πολλών νομίζω ότι θα ήταν αυτό ή και αυτό. Η ολοκληρωση των έργων στο κένυρο. Πολύ συμπολιτικά.

ο ΛΕΜΕΣ ιος

 …

Προηγούμενο άρθροΑιμοδοσία και δειγματοληψία για συμβατό δότη μυελού των οστών στο ΤΕΠΑΚ
Επόμενο άρθροΗ ΕΘΑΛ παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη το πρώτο θεατρικό έργο στο οποίο χρησιμοποιείται η κυπριακή διάλεκτος