Αρχική Τελευταία Νέα Με ταμπούρλα, τραγούδια και παιχνίδια η τελετή φωταγώγησης της πόλης και του...

Με ταμπούρλα, τραγούδια και παιχνίδια η τελετή φωταγώγησης της πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Με ταμπούρλα, τραγούδια, παιχνίδια και με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει, εκτός από τον Άη Βασίλη στο εργαστήρι με τα δώρα του, χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, ταχυδακτυλουργό, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και χριστουγεννιάτικες μασκότ ο Δήμος Λεμεσού ανοίγει το «χορό» των γιορτών των Χριστουγέννων.

Η τελετή φωταγώγησης της πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου θα γίνει το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

4.30 μ.μ.- 5.30 μ.μ.Η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού παιανίζει κατά μήκος της οδού Ανεξαρτησίας, προς Αγίου Ανδρέου.Η ομάδα κρουστών Batukinio παρελαύνει κατά μήκος της οδού Αγίου Ανδρέου προς Ανεξαρτησίας.

5.30 μ.μ. – 6.00 μ.μ.Παιδική Χορωδία και Ορχήστρα Νέων Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού.

6.00 μ.μ.Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.Παιδική Χορωδία και Ορχήστρα Νέων Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού.Τραγούδια από τον τενόρο Άντη Αρωδίτη.Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τραγούδια από μιούζικαλ από την Παιδική Χορωδία της Διάστασης.

5.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης και Χειροτεχνίας.Τα παιδιά ζωγραφίζουν, δημιουργούν και γράφουν στον Άγιο Βασίλη.

5.00 μ.μ.Χριστουγεννιάτικα Δώρα.Τα παιδιά θα επισκέπτονται τον Άγιο Βασίλη στο εργαστήρι του και θα παίρνουν δώρα. Δώρα θα μοιράσει επίσης ο Άγιος Βασίλης στο έλκηθρο του Δήμου Λεμεσού….