Αρχική Τελευταία Νέα Με live-cinema performance, από την ομάδα Zoomwooz η τελετή λήξης του φεστιβάλ...

Με live-cinema performance, από την ομάδα Zoomwooz η τελετή λήξης του φεστιβάλ «Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος 2016»

Με ένα εντυπωσιακό live-cinema performance, που παρουσιάζει η ομάδα Zoomwooz, θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του φεστιβάλ «Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος 2016». Η ομάδα αυτή έρχεται από την Ισπανία και θα βρεθεί στη σκηνή του Θεάτρου Ριάλτο την Κυριακή 24 Απριλίου στις 20:00.

Οι Zoomwooz σκιαγραφούν τη λειτουργία της ανθρώπινης κοινωνίας και των συστημάτων που την περιβάλλουν. Η Karla Kracht και ο Andres Beladiez χρησιμοποιούν την πειραματική αυτή τεχνική – ένα συνδυασμό κινηματογράφου & περφόρμανς- για να σχολιάσουν τη θέση του καθενός ξεχωριστά μέσα στην συνεχώς μεταβαλλόμενη κοινωνία μας.

Ακολούθως, θα απονεμηθούν τα βραβεία του Φεστιβάλ, από την πενταμελή διεθνή κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ, ενώ την τελετή θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Αντρέας Τσέλεπος.

Μετά την τελετή βράβευσης, το Φεστιβάλ προσκαλεί κοινό και προσκεκλημένους δημιουργούς στο πάρτυ λήξης με την τετραμελή υβριδική/ακουστική μπάντα Naughty Claudia, η οποία διασκευάζει ποπ, ροκ, μπλουζ και ρέγγε τραγούδια με τον δικό της μοναδικό τρόπο.  Μουσικοί: Κατιάνα Ζαχαρίου (Φωνή), Γιώργος Σόλωνος (Aκουστική Κιθάρα), Νεκτάριος Cassar (Κοντραμπάσο), Κωνσταντινός Παυλίδης (Τύμπανα / Κρουστά)….