Αρχική Πρόταση Νεε δήμαρχε μικρά βήματα που θα κανουν τη διαφορά, πεζοδρομήστε το δρομάκι...

Νεε δήμαρχε μικρά βήματα που θα κανουν τη διαφορά, πεζοδρομήστε το δρομάκι στην οδό Αργυρού Δρουσιώτη

image
image
image
image
image
image

Συνεχίζοντας την προσπάθεια μας για μια καλύτερη Λεμεσό και έχοντας επίγνωση της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Λεμεσού, όπως όλοι οι δήμοι και όλη η Κύπρος, θα προσπαθήσουμε να δίνουμε προτάσεις για μικρές και εφικτές αλλαγές που θα κάνουν όμως διαφορά.

Η σημερινή πρόταση μας αφορά την μετατροπή του μικρού δρόμου της οδού Αργυρού Δρουσιώτη σε πεζόδρομο. Το δρομάκι αυτό βρίσκεται δίπλα από το ομώνυμο παρκάκι, παράλληλα με την οδό Ειρήνης και δεν χρησιμοποιείται για εξυπηρέτηση της τροχαίας παρά μόνο σαν χώρος στάθμευσης.

Αν μάλιστα κανείς αναλογιστεί ότι στο συγκεκριμένο δρομάκι βρίσκονται τρία εντυπωσιακά παλιά άρχοντικά τότε η πεζοδρόμηση αυτού του μικρού δρόμου θα τα αναδείξει περισσότερο και θα δώσει μια συνέχεια στο μικρό πάρκο διαμορφώνοντας ένα ακόμη σημείο αναφοράς για τη Λεμεσό.

Ταυτόχρονα κάνουμε ανοικτή πρόσκληση/έκκληση στον γνωστό εφοπλιστή κ.Χατζηιωάννου στον οποίο ανήκει το ένα εκ των τριών αρχοντικών, ήταν το σπιτί της γιαγιάς του, αν μπορεί και θέλει να συνδράμει οικονομικά για να μπορέσει να γίνει αυτό. Βεβαίως και ο δήμος θα πρέπει πρώτα να το ζητήσει.

Θα ήταν easy για σας Sir Stelios δεν είναι βεβαίως δική σας ευθύνη αλλά του Δήμου!…