Αρχική Εκδηλώσεις Οι Ουροβόρος σφίγγουν τα δεσμά στο Παλιό Ξυδάδικο

Οι Ουροβόρος σφίγγουν τα δεσμά στο Παλιό Ξυδάδικο

Το performance αυτό δημιουργεί ένα περιβάλλον στο οποίο το αποτέλεσμα του χρόνου γίνεται αντιληπτό και η συσχέτιση μεταξύ μνήμης και εμπειρίας εξερευνάται μέσω της κίνησης. 

Οι visual artists Jeremy Carne και Νικόλας Κάσινος εξετάζουν τρεις κοινοτοπίες του χρόνου: παρελθόν, παρόν και μέλλον, σε μια προσπάθεια ανάλυσης και αντιπροσώπευσης της μορφής του. 

Αυτό γίνεται μέσο ανάπτυξης μιας πρακτικής χορού και χρησιμοποιώντας την επανάληψη καθώς και τη φύση των χρωνοεξαρτούμενων μέσων ως εργαλεία τους. 

Ο Ουροβόρος αποτελείται από τους Jeremy Carne (ΗΒ) και Νικόλα Κάσινο (ΚΥ) οι οποίοι κινούνται μεταξύ Λονδίνου και Βερολίνου.

Η δουλειά τους κυμαίνεται ανάμεσα σε βίντεο, performance και εγκαταστάσεις και συχνά ασχολείται με έννοιες ύπαρξης, ταυτότητας και μεταμόρφωσης. 

image

«Το Tide είναι μια παράσταση στημένη εξ ολοκλήρου από εμάς τους δύο. Design, visuals, φώτα, χορογραφία και performance», αναφέρει ο Νικόλας Κάσινος.

Στο πλαίσιο του The Yard Residency, ΜίτοςΠαραστάσεις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2016Παλιό Ξυδάδικο, ΛεμεσόςΠεριορισμένος αριθμός θέσεων. Για κρατήσεις 99629610Τιμή εισόδου: €10 – 8…