Αρχική Τελευταία Νέα Ο ΠΑΣΥΞΕ χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να εγκρίνει την παράταση...

Ο ΠΑΣΥΞΕ χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να εγκρίνει την παράταση του Σχεδίου Παροχής Πολεοδομικών Κινήτρων, το Four Seasons η

Ο ΠΑΣΥΞΕ χαιρετίζει και εκφράζει και δημόσια την ικανοποίηση του για την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να εγκρίνει την παράταση του Σχεδίου Παροχής Πολεοδομικών Κινήτρων.

«Η θετική επίδραση των πολεοδομικών κινήτρων έχει συμβάλει στην προώθηση έργων εμπλουτισμού και αναβάθμισης του ξενοδοχειακού μας προϊόντος, δίνοντας έτσι την αναγκαία ώθηση στη βιομηχανία η οποία είχε ως αποτέλεσμα, την τριετία της ύφεσης, να πραγματοποιηθούν επενδύσεις πέραν των €450 εκ. για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της ξενοδοχειακής μας βιομηχανίας» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΠΑΣΥΞΕ.

Προσθέτει πως η πρόσφατη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για παράταση των κινήτρων «θα δώσει συνέχεια στην αναπτυξιακή πορεία περαιτέρω αναβάθμισης και εμπλουτισμού του ξενοδοχειακού μας προϊόντος, με αρκετά ήδη υφιστάμενα ξενοδοχεία να τα αξιοποιούν».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Όπως γνωρίζετε ήδη έχουν εκμεταλευθεί το σχέδιο αυτό το ξενοδοχείο Four Seasons το οποίο αναγείρει δεκαόροφο κτήριο, το υπο ανέγερση ξενοδοχείο Halcyon με παρομοίου ύψους και έκτασης κτήριο καθώς επίσης και η Μαρίνα Λεμεσού η οποία ξεκίνησε την ανέγερση επίσης μεγάλου κτηρίου του Nireas Residences. Σε όλες τις περιπτώσεις είχαμε sold out των διαμερισμάτων πολυτελείας. Παρόμοια κτήρια αναμένεται και σύμφωνα με πληροφορίες μας να ανεγερθούν στις ξενοδοχειακές μονάδες, St. Raphael, ΑΜΑΘΟΥΣ και Mediterranean.

image

Four Seasons Residences

image

Nireas Residences

image

Halcyon Residences…