Αρχική Τελευταία Νέα Παγκοσμίου επιπέδου διοργάνωση στη Λεμεσό, RS:X Youth World Windsurfing Championship 2016

Παγκοσμίου επιπέδου διοργάνωση στη Λεμεσό, RS:X Youth World Windsurfing Championship 2016

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού έχει επιλεγεί από την Ολυμπιακή Κλάση “RS:X Olympic Windsurfing Class Association” για να αναλάβει τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοσανίδας Νέων «RS:X Youth World Windsurfing Championship 2016». Μια διοργάνωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και έχει τη στήριξη της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Στη μεγάλη αυτή παγκόσμια διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19-26 Νοεμβρίου 2016, λαμβάνουν μέρος 103 αθλητές απο 20 χώρες του κόσμου. Την Κύπρο θα αντιπροσωπεύσουν οι αθλητές Ιωάννα Αβρααμίδου, Νατάσα Λάππα, Eliza Parshyna, Χρίστος Χριστοδούλου του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και οι Νικόλας Πρωτοπαπάς και Νότις Καζαμίας του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου! Προπονητής, 2 φορές Παγκοσμιονίκης του RS:X Youth World Windsurfing Championship, ο Μιχάλης Μαλεκκίδης! Το Windsurfing είναι μια από τις πιο διαδεδομένες κατηγορίες στην ιστιοπλοΐα και μια απο τις 10 Ολυμπιακές κατηγορίες.

“Για ένα οχταήμερο του Νοέμβρη η «καρδιά» της Παγκόσμιας οικογένειας του Windsurfing θα κτυπά στη Λεμεσό και το Δοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού νιώθουν περήφανα που θα φιλοξενήσουν στον Όμιλο ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός που προβάλλει ταυτόχρονα το νησί μας ως ένας ιδανικός προορισμός για τον αθλητικό τουρισμό”, δήλωσε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, εκ μέρους του ΝΟΛ για το Παγκόσμιο, Δρ. Παναγιώτης Κοντίδης.

Υποστηρικτές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος RS:X Youth World Windsurfing Championship οι Δήμοι Λεμεσού και Γερμασόγειας, χορηγοί ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμου (ΚΟΤ), και οι ιδιωτικές εταιρίες easyMarkets, RCB Bank, Carob Mill Restaurants Ltd, Princess Yachts, EY, η εταιρία ΚΕΟ Ltd με το νερό Άγιος Νικόλαος, το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων δια μέσου της εταιρίας μεταφοράς επιβατών (ΕΜΕΛ), artai studio, ACC Allnet Solutions Ltd. Χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα Φιλελεύθερος, Goal News και Sailing TV.

Για πληροφορίες και ενημέρωση πατήστε εδώ….