Αρχική BusinessNews Ποιές αεροπορικές εταιρείες είχαν την μεγαλύτερη κίνηση στην Κύπρο, πρώτη δυστυχώς η...

Ποιές αεροπορικές εταιρείες είχαν την μεγαλύτερη κίνηση στην Κύπρο, πρώτη δυστυχώς η Pegasus Airlines | Lemesos

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε την καταγραφή από την κορυφαία απ΄ότι φαίνετα ιστοσελίδα σε ζητήματα της αεροπορικής κίνησης σε μια χώρα.

Αυτό που θα διαπιστώσετε πέραν για το ποιές εταιρείες κατέχουν τις πρώτες θέσεις στις ελεύθερες περιοχές, είναι ότι για τους ξένους δεν υπάρχει ελεύθερη και κατεχόμενη Κύπρος και παρά το γεγονός ότι ο ERCAN είναι ένα παράνομο αεροδρόμιο όπως εμείς λέμε, η κίνηση σε αυτό συμπεριλαμάνεται όπως και οι αεροπορικές εταιρείες που πετούν εκεί. Δυστυχώς.

Όσον αφορά τις αεροπορικές εταιρείες που προσεγγίζουν τις ελεύθερες περιοχές και σύμφωνα με τον αναλυτικό πίνακαπου βλέπουμε πιο κάτω, η Aegean κατέχει τα πρωτεία ενώ ακολουθούν κατά σειρά οι ακόλουθες αεροπορικές εταιρείες: Thomson Airways, easyJet, Ryanair και  Thomas Cook Airlines. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, το γεγονός ότι η Cobalt αν και δεν έχει καιρό που άρχισε τα δρομολόγιά της, πέτυχετην είσοδό της στην πρώτη 20άδα.

Τέσσερις Τουρκικές εταιρείες βρίσκονται στην πρώτη 10άδα με την Pegasus Airlines να κατέχει με διαφορά την πρωτιά. Οι υπόλοιπες τρεις και κατά σειρά κατάταξης είναι η Turkish Airlines, η Atlasglobal και η  Onur Air.

Δείτε τον σχετικό πίνακα: …