Αρχική Τελευταία Νέα Ποιός περιπαίζει ποιόν; Αν ο δήμος ήθελε να αποτρέψει την στάθμευση αυτοκινήτων...

Ποιός περιπαίζει ποιόν; Αν ο δήμος ήθελε να αποτρέψει την στάθμευση αυτοκινήτων μπορεί εύκολα να το κάνει! 1000 ευρώ πρόστιμο.

Όπως βλέπετε ο Δήμος Λεμεσού τοποθέτησε στην Βόρεια είσοδο στη Πλατεία του Κάστρου πλαστικά στυλλούδκια θέλοντας να αποτρέψει τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν καθημερινά και συνεχώς εκεί.

Όπως βλέπετε βεβαίως τα στυλλούδκια κείτονται στο έδαφος γιατί απλά τα αυτοκίνητα δεν τα υπολογίζουν τα έχουν πατήσει και ως εκ τούτου η προσπάθεια που τάχατες έκανε ο δήμος έχει αποτύχει.

Αλήθεια ποιός περιπαίζει ποιόν; Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο δήμος Λεμεσού έχει μετακινήσει τις μπαριέρες όπως αυτές είχαν αρχικά τοποθετηθεί για να μπορούν αυτοκίνητα να μπαίνουν στη πλατεία.

Κι΄αυτό γίνεται με την άδεια και την συνδρομή του δήμου. Άρα προς τι τα πλαστικά στυλλούδκια; Για τα μάτια του κόσμου; Αν πάλι ο δήμος θέλει πραγματικά να λύσει το πρόβλημα της στάθμευσης υπάρχει τρόπος.

Βάλτε τους 1000 ευρώ πρόστιμο για μια μέρα και δεν θα ξανασταθμεύσει ποτέ ξανά κανένας εκεί. Αλλά όντως πραγματικά αυτό θέλει ο δήμος Λεμεσού; Ας το δείξει με πράξεις….

image
image

Προηγούμενο άρθροΠαρακολουθείστε στιγμιότυπα από την ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΛ
Επόμενο άρθροΔύσκολη αρχή για την ΑΕΛ που πήρε το ζητούμενο με πέναλτυ του Μπουένο