Αρχική Τελευταία Νέα Προβλήματα από τις πρώτες βροχές, σε επιφυλακή ο Δήμος Λεμεσού, ανακοίνωση και...

Προβλήματα από τις πρώτες βροχές, σε επιφυλακή ο Δήμος Λεμεσού, ανακοίνωση και τηλέφωνα

Προβλήματα στις γνωστές περιοχές, στη περιοχή τσιρείου και σε παρόδους της οδούς Πέτρου Τσίρου, δημιούργησαν οι πρώτες βροχές με τον Δήμο Λεμεσού να είναι σε επιφυλακή ενόψει και καταιγίδων που αναμένονται για απόψη.

 

Ο Δήμος Λεμεσού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τη λήψη μέτρων προστασίας από τους δημότες ενώ παρατίθενται σε αυτή και τηλέφωνα στα οποία θα μπορούσε να καλεί το κοινό σε περίπτωση που χρειαστε

 

Πληροφορούνται οι συνδημότες και συνδημότισσες μας ότι απόψε Τρίτη 29/11/2016, γύρω στα μεσάνυκτα, με βάση τις προβλέψεις των μετεωρολογικών δελτίων, αναμένεται βροχόπτωση που ίσως παραταθεί και την Τετάρτη.

 

Ως εκ τούτου παρακαλούνται όλοι να τοποθετήσουν τα μεταλλικά φράγματα μπροστά από τις πόρτες τους, να ασφαλίσουν με τον καλύτερο τρόπο τα υπόγεια τους, να μην σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στα υπόγεια ή σε χαμηλά σημεία της κατοικίας ή του δρόμου τους και γενικά να λάβουν τα καλύτερα δυνατά μέτρα προστασίας.

 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο Δήμος Λεμεσού θα είναι σε επιφυλακή ενώ είναι ήδη διαθέσιμοι και σάκκοι με άμμο για όσους τους χρειάζονται.

 

Μπορείτε νε επικοινωνήσετε με τους:

• κ. Γιώργο Γεωργίου, Αρχιεπιστάτη τηλ. 99 667 994

• κ. Νίκο Κούρτελλο, Επιστάτη τηλ. 99 453 090

 …