Αρχική Τελευταία Νέα Σε 18 διαφορετικές εθνικότητες οι αγοραστές στο Nireas Residences

Σε 18 διαφορετικές εθνικότητες οι αγοραστές στο Nireas Residences

Σε 18 διαφορετικές εθνικότητες ανήκουν οι αγοραστές που έχουν επενδύσει σε διαμερίσματα της Μαρίνας Λεμεσού. Μάλιστα, οι πολυτελείς κατοικίες Nireas Residences, των οποίων η κατασκευή μόλις έχει αρχίσει, πωλήθηκαν ή κρατήθηκαν για μια ποικιλία 6 εθνικοτήτων, με Κύπριους, Ρώσους και Άραβες να κατέχουν τα πρωτεία. Οι τιμές, όταν αρχικά κυκλοφόρησαν την περασμένη άνοιξη τα σχέδια των κατοικιών αυτών, κυμαίνονταν μεταξύ € 810,000 – € 3,080,000.

Τα 29 διαμερίσματα στο σύμπλεγμα Nireas Residences έχουν όλα πωληθεί ή κρατηθεί. Τα διαμερίσματα του συμπλέγματος αυτού ήταν και τα τελευταία που ήταν προς πώληση στην «προκυμαία» της Μαρίνας. Τα διαμερίσματα 1, 2, και 3 υπνοδωματίων και τα ρετιρέ 4 υπνοδωματίων επωφελούνται από την άμεση γειτνίαση με το κέντρο της πόλης και τη θάλασσα. Είναι όλα πλήρως εξοπλισμένα, με κοινόχρηστη πισίνα, σκεπαστές βεράντες, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και αποθήκη, όλα σε κοντινή απόσταση από εστιατόρια, καταστήματα και άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής στην ανάπτυξη.

Όλες οι υπόλοιπες κατοικίες που διατίθενται προς πώληση είναι πλέον κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Σε αυτές περιλαμβάνονται τα υπόλοιπα ακίνητα από το συγκρότημα των Island Villas, αλλά και την επόμενη και τελική φάση των πολυτελών διαμερισμάτων της εν λόγω ανάπτυξης, τα Castle Residences.Τα Castle Residences θα είναι τα μόνα διαμερίσματα του είδους τους στη Μεσόγειο. Θα περιβάλλονται από νερό, και θα βρίσκονται μόλις λίγα βήματα μακριά από την παραλία, απολαμβάνοντας ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και τη Λεμεσό….