Αρχική Τελευταία Νέα Στο ΤΕΠΑΚ κάτι δεν πάει καλά…Το ΤΕΠΑΚ παρουσιάζει το πρωτότυπο μιούζικαλ και...

Στο ΤΕΠΑΚ κάτι δεν πάει καλά…Το ΤΕΠΑΚ παρουσιάζει το πρωτότυπο μιούζικαλ και για πρώτη φορά στην Κύπρο interactive musical “Heartbeats – the Musical”

Στο ΤΕΠΑΚ κάτι δεν πάει καλά… Μια παρέα φοιτητών αποφασίζει, για τους δικούς της λόγους να χορέψει, να τραγουδήσει και να ξεσηκώσει το Πανεπιστήμιο. Ίσως είναι η πραγματική ιστορία… ή μήπως είναι η ιστορία του Μιούζικαλ;

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρουσιάζει το πρωτότυπο μιούζικαλ και για πρώτη φορά στην Κύπρο interactive musical “Heartbeats – the Musical”.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ (Μαρίνα Λεμεσού). Η γενική είσοδος για την παράσταση είναι 10 ευρώ με 50% έκπτωση σε φοιτητές και μαθητές. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το Κτήριο της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΤΕΠΑΚ (Αθηνών και Ν. Ξιούτα γωνία, Λεμεσός). Πληροφορίες στο 96-767041.

Τα τραγούδια υπογράφει σε μουσική και στίχους ο Ανδρέας Αναστασίου σε σκηνοθεσία της Νικόλ Βασιλείου. Την φωνητική εναρμόνιση και κινησιολογία επιμελείται η Χριστίνα Αβερκίου και τις χορογραφίες ο Χάρης Χριστοδούλου.

Όλα τα έσοδα από την παράσταση θα δοθούν στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του ΤΕΠΑΚ που στηρίζει φοιτητές που το έχουν ανάγκη….

Προηγούμενο άρθροΤο Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Κύπρου, σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού και το Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού, διοργαν
Επόμενο άρθροΕκδήλωση στο ΤΕΠΑΚ με θέμα “Η Σεξουαλικότητα και τα Προβλήματα της”